PREMIERUL VICTOR PONTA IL BAGA IN SPERIETI PE BASESCU CU OMAR HAYSSAM:SA DESECRETIZEZE DOSARUL RAPIRII JURNALISTILOR DIN IRAK!

29 nov.

Rugat de jurnaliști să comenteze amenințările voalate ale președintelui despre desecretizarea discuțiilor din CSAT, premierul Victor Ponta a răspuns că din punctul său de vedere este „foarte bine dacă o face”, provocându-l pe Traian Băsescu să desecretizeze și discuțiile din Consiliul Suprem de Apărare a Țării legate de răpirea jurnaliștilor români în Irak, dacă șeful statului este „așa de curajos”, transmite Realitatea TV.

Victor Ponta s-a arătat amuzat de jignirile și amenințările pe care președintele i le-a adresat în cadrul emisiunii „Sub semnul întrebării”, moderată de Robert Turcescu și a avertizat că „mâța blândă zgârie rău”. “Foarte bine, e foarte bine dacă o face, sigur că da, eram vreo 20 de oameni acolo. Restul, cu amenințările dlui președinte cu stenogramele, mă amuză. Dar nu vrea să le desecretizeze pe toate? N-ar fi mai bine totuși să le desecretizăm pe toate? Să vedem și cele din vremea când era premier dl Boc ce se vorbea la CSAT? Și cele în care au decis reducerea bugetului pentru apărare? Nu vrea să le desecretizeze și pe acelea? Că bugetul pentru apărare a fost redus în fiecare an. Nu ar vrea dl președinte Băsescu să le desecretizeze? Cred că ar fi foarte bine să le desecretizeze. Dar nu am putea să desecretizăm discuția din CSAT despre răpirea din Irak? Nu crede dl președinte Băsescu că ar fi o idee bună să desecretizeze, să aflăm cine i-a răpit și cine i-a adus înapoi și cât ne-a costat? Eu cred că este o idee foarte bună să desecretizăm, dacă așa zice dl președinte Băsescu, să încercăm cu răpirea din Irak. Sunt convins că mâine o desecretizează, că nu are nimic de ascuns dl președinte, nici sume, nici cifre, nici persoane. Să nu se joace cu focul, pentru că pisica blândă știți cum…”, a declarat Ponta, legat de afirmațiile lui Traian Băsescu că ar putea să publice stenogramele din ședința CSAT în care premierul a plecat foarte repede din cauza bugetului MApN.

Ponta a adăugat că nu are informații despre discuțiile din CSAT despre răpirea jurnaliștilor români în Irak dar că “e păcat” ca Băsescu să nu fie curajos până la capăt. “Eu nu pot să le desecretizez, doar dl președinte poate. Nu, să le spună dl președinte dacă e așa de curajos. Nu-i păcat să nu-l țină curajul până la capăt? Nu am acces la stenograme, doar dl preșdinte e cu stenogramele și cu dosarele, eu sunt cu poporul și cu guvernarea”, a punctat premierul.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: