IPOCRIZIA LUI TRAIAN BASESCU DE ZIUA NATIONALA II CUTREMURA PE LIDERII UE!

30 nov.

Traian Băsescu a declarat, joi, în discursul de la Cotroceni de Ziua Naţională, că această sărbătoare găseşte clasa politică divizată de dispute, precizând că românii nu vor accepta să le fie distruse instituţiile de dragul unor interese politice. Totodată, şeful statului le-a cerut românilor ca, de 1 Decembrie, să arboreze drapelul în casele lor.

052220042096222255traian-basescu6

“Înainte de a spune La mulţi ani, aş ruga, dacă se poate, ca de 1 Decembrie fiecare român să-şi pună în curte, în balcon, la fereastră, unde se poate, un tricolor cât de mic”, a spus Băsescu la recepţia de la Cotroceni.

Potrivit lui Băsescu, această sărbătoare găseşte clasa politică divizată de dispute, precizând că românii nu vor accepta să le fie distruse instituţiile de dragul unor interese politice.

“Suntem înaintea unei campanii electorale, iar Ziua Naţională ne surprinde dezbinaţi la nivelul clasei politice, dar societatea românească nu trebuie să urmeze rupturile din politică. Naţiunea este una, statul este unul, iar românii nu vor permite să le fie distruse instituţiile naţionale de dragul unei competiţii politice care se încheie oricum săptămâna viitoare. Şi după 9 decembrie, România merge mai departe şi poate 1 decembrie este ziua în care ne putem reaminti cu toţii ceea ce ne uneşte, ceea ce este important şi trebuie să dăinuie”, a mai spus Băsescu, arătând totodată că “societatea românească nu trebuie să urmeze rupturile din viaţa politică”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: