PREMIERUL VICTOR PONTA IL IA „MISTO”PE GUVERNATORUL STRAIN TRAIAN BASESCU:DUPA ALEGERILE DIN 9 DECEMBRIE VA TREBUI SA INGHITA UN SOMN DE CATEVA KILOGRAME!

30 nov.

In replică la atacurile lui Traian Băsescu ce afirma că nu poate înghiţi un porc, iar liderul PNL Crin Antonescu este bolnav de somn, premierul Victor Ponta a declarat că şeful statului va fi obligat să înghită “un somn mare, de Tulcea”.

13172937091309442163traian-basescu

Domnul preşedinte, ca un adevărat european, a spus în urmă cu câteva zile nişte lucruri despre mine şi despre Crin Antonescu, ceva cu porcii, că nu îi poate înghite, şi ceva cu somnul de care ar fi bolnav Crin Antonescu. Fiind la Tulcea, vă propun ca pe 9 decembrie să-l facem să înghită un somn. Unul mare, de Tulcea”, a spus Victor Ponta.

Preşedintele USL a spus că şeful statului poate să-l înghită atâta vreme cât a fost capabil să o facă şi cu un elefant. “A înghiţit atâtea lucruri în aceştia ani… Chiar şi un elefant a înghiţit. Un elefant de 7,4 milioane de români care i-au dat un şut în scaun, dar preşedintele Băsescu l-a înghiţit”, a mai spus Ponta.

”Victor Ponta, când vine la mine, e ca un pisic, «da, domnule preşedinte, da domnu’ preşedinte» şi după ce iese şi ajunge la Palatul Victoria se vede cu un microfon în faţă şi vorbeşte cum vedeţi”, a precizat președintele Traian Băsescu, neirosind un nou prilej de a-l ataca şi pe liderul PNL Crin Antonescu.

”Ce să cred despre un astfel de om? El e mitoman, e bolnav din punctul ăsta de vedere, cum e Crin Antonescu bolnav de somn, omul ăsta e bolnav de minciună. E mitoman”, a declarat Traian Băsescu.

Totodată, şeful statului a mai spus că este greu pentru un şef al statului să mai numească o dată premier un prim-ministru care a luat parte la suspendarea sa din funcţie şi a susţinut demiterea sa. “Nu ştiu dacă vă daţi seama ce simte un preşedinte când i se cere să mai numească o dată un prim-ministru care a participat cu toată forţa la suspendarea lui din funcţie. Adică un om care crede că un preşedinte este o maşinărie, care nu are suflet, nu are sentimente, nu are nimic, i se cer aspiraţii înalte de bărbat de stat ca să numească în funcţia de prim-ministru pe unul care l-a suspendat o dată…e greu”“, a spus Băsescu, la B1 TV, continuând astfel seria atacurilor la adresa premierului Victor Ponta, în plină campanie electorală.

În momentul în care moderatorul i-a spus că în politică trebuie să mai înghiţi şi câte o broască râioasă, acesta a replicat: “Da, dar nu trebuie să înghiţi porci, o broscuţă mai merge, dar un porc e greu de înghiţit”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: