LIDERUL PSD VICTOR PONTA II TAIE AVANTUL LUI BASESCU!

11 dec.

Victor Ponta a declarat că este decis să taie din bugetul Administraţiei Prezidenţiale pentru 2013, iar în ceea ce priveşte parlamentul să păstreze aceeaşi sumă, chiar dacă numărul demnitarilor creşte după alegerile de ieri.

1338005754a1

”Şi la Administraţia Prezidenţială vom face reduceri. Faptul că ditamai avionul stă pe pistă câte trei zile să se plimbe preşedintele la Bruxelles, la Consiliul European… Am fost şi eu la Bruxelles şi am mers cu avionul de linie. Am văzut şi alţi şefi de guvern, în general ţările au un avion. La noi se închiriază de la Tarom ditamai avionul pentru preşedinte şi câţiva din jurul lui. Încercăm să fim mai închişi la buzunar”, a spus Ponta la RTV.

Liderul PSD a fost ironic şi în legătură cu achiziţia de bilete de avion pentru consilierii prezidenţiali. “Domnul Funeriu merge toată ziua la PDL. Nu cred că trebuie să meargă cu business class când duce dosarul meu la FAZ. Sau alţi consilieri care scriu pe Facebook”, a comentat Ponta.

Potrivit primului-ministru, şi “Camera Deputaţilor şi Senatul vor trebui să se gospodărească exact cu aceiaşi bani”. “Parlamentarii vor avea salarii sau sume forfetare mai mici. Bugetul pe 2013 va fi identic cu cel din 2012″, a adăugat el.

2 răspunsuri to “LIDERUL PSD VICTOR PONTA II TAIE AVANTUL LUI BASESCU!”

 1. Livia Ursuleanu 11 decembrie 2012 la 10:32 am #

  Numai atat?Suntem deja dezamagiti.MRUngureanu un tradator de tara, cu dosar musamalizat in PICCJ si Udrea Elena cu dosar greu la OLAF intra in Parlament!
  In ce priveste avionul mafiotul;ui Basescu Traain,procurorul antimafie victor Ponta ar trebui sa ceara imediat comisiilor juridice din U.E sa cerceteze legaturile teroristului internatioanl Basescu Traian cu firna MIA AIRLINES si cu avioanele lui Viktor Bout.Aprope 42% din electoratul roman s-a pronuntat pentru disparitia gruparii de crima organizata PDL-ist si pentru inlaturarea de la Cotroceni a teroristului international Basesuc Traian,cel care pana acum nu a raspuns in fata Parlamentului de ce a refuzat Codul de conduita a U.E si EDA /armamentmceea ce-l indentifica ca si complice la terorism international.este grav daca premierul Victor onta se ataseaza aceleiasi atitudini de „lasa-ma sa te las „in cazul complicitatii cu teroristii internationali a lui Basescu Traian.
  Si d-tra si noi si mass-media am muncit enorm ,fara sa ne plateasca nimeni pentru ca mafiotul Basesuc si sleahta lui sa fie dusa in fata judecatorilor si acum ,c eface Ponta?
  Asa ceva nu este posibil,sincer sunt f. dezamagita.

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: