„TARANISTUL ” BASIST AURELIAN PAVELESCU IL ATACA DUR PE TRAIAN BASESCU DE FURIE CA NU A INTRAT IN PARLAMENT!

11 dec.

Mesajele de la Cotroceni au făcut mai mult rău decât bine ARD-ului, spune Aurelian Pavelescu, unul dintre co-preşedinţii Alianţei.

ard48786057378648690_91568300

Liderul PNŢCD Aurelian Pavelescu i-a reproşat preşedintelui Traian Băsescu ieşirile publice repetate din timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Pavelescu a apreciat că acestea au făcut mult rău Alianţei România Dreaptă în alegeri.

„Cred că ne-a dezavantajat. Pentru că mesajul principal şi singurul mesaj al USL a fost unul reiterat: „Jos, Băsescu!”. Iar apariţiile preşedintelui au dat sens acestui mesaj. În primele două săptămâni inexistenţa acestui mesaj a creat mari probleme USL, pentru că era un mesaj care funcţiona în gol. Or, apariţia preşedintelui, care cu siguranţă a avut, probabil, rolul de a mobiliza electoratul de dreapta, nu şi-a îndeplinit obiectivul”, a spus Aurelian Pavelescu.

Pavelescu a candidat pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Uninominal 2 Vâlcea, unde a pierdut în faţa candidatului USL, Constantin Rădulescu, care a obţinut de aproape patru ori mai multe voturi decât liderul PNŢCD, care a obţinut doar 16,5% din totatul voturilor valabil exprimate în colegiu. Scorul său foarte mic îl împiedică să intre la redistribuire, unde alţi colegi de ai săi din ARD au reuşit să obţină fotolii de parlamentari.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: