INTAIUL GROPAR AL ROMANIEI,TRAIAN BASESCU PANICAT CA VA FI SUSPENDAT SI VA RASPUNDE PENAL PENTRU TRADAREA SI SABOTAREA ECONOMIEI ROMANIEI ,INCEARCA SA-SI NEGOCIEZE RETRAGEREA ATACAND NOII ALESI!

12 dec.

Traian Băsescu a dat, marți, un nou comunicat de presă privind desemnarea premierului, de această dată șeful statului cerând politicienilor care au câștigat mandate la alegerile de duminică să renunțe la orice fel de presiune publică privind începerea consultărilor pentru desemnarea premierului.

safe_image.php

“Domnul președinte Traian Băsescu invită politicienii care au câștigat mandate în cadrul alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie a.c. să renunțe la orice fel de presiune publică privind începerea consultărilor pentru desemnarea candidatului la funcția de prim-ministru al Guvernului României. Domnul președinte Traian Băsescu va urma calea constituţională şi instituţională pentru întregul proces de desemnare a candidatului la funcția de prim-ministru şi nu va face nicio abatere de la rigoarea procedurii, așa cum este prevăzută în Constituția României”, se arată în comunicatul de presă al Administrației Prezidențiale.

Președintele Traian Băsescu a mai anunțat, în cursul zilei de astăzi, că va chema partidele la consultări după publicarea rezultatului alegerilor parlamentare 2012 în Monitorul Oficial.

“Administraţia Prezidenţială informează că preşedintele României, domnul Traian Băsescu, va convoca Parlamentul României şi va anunţa programul de consultări pentru desemnarea prim-ministrului Guvernului României care să formeze viitorul guvern imediat după publicarea în Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor”, se arată în comunicatul de presă al Președinției.

Informația vine în contextul în care președintele Traian Băsescu a lăsat de înțeles, în timpul campaniei electorale, că nu-l va desemna pe Victor Ponta ca premier. Și asta, în ciuda faptului că USL a obținut un scor zdrobitor la alegerile parlamentare, iar candidatul oficial al formațiunii pentru funcția de prim-ministru este Victor Ponta.

Reclame

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: