TRAIAN BASESCU A DECLARAT VINERI LA BRUXELLES CA PARLAMENTUL VA FI CONVOCAT PE 19 DECEMBRIE!

14 dec.

Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles, că alegerile s-au desfăsurat normal, iar rezultatul acestora nu este alterat de incidentele care au avut loc în campanie. El a mai spus că „588 de înţelepţi vor discuta acolo bine bugetul ţinând cont de problematica europeană”.

11121932251050343

Traian Băsescu a declarat, vineri, la Bruxelles că alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012 s-au desfăşurat „normal” şi că imediat ce va fi publicat în Monitorul Oficial rezultatul alegerilor va convoca noul Parlament. Şeful statului a ţinut să precizeze că actualul Legislativ îşi încheie mandatul în 19 decembrie şi că urmează să decidă dacă va face convocarea pentru 19, la ora 13.00.

„Alegerile s-au desfăşurat normal, iar rezultatul, chiar dacă au fost şi mici incidente în ziua votului, nu este alterat de acestea”, a spus şeful statului.

Întrebat dacă va semna vineri decretul de convocare a Parlamentului, preşedintele Traian Băsescu a răspuns: „Imediat ce se publică rezultatul alegerilor în Monitorul Oficial convoc Parlamentul, iar convocarea trebuie să ţină seama de un element esenţial: nu pot suprapune funcţionarea a două Parlamente. Parlamentul actual îşi termină mandatul pe data de 19 decembrie. Sigur va rămâne să decid, şi uite în avion la asta o să mă gândesc, dacă o să convoc Parlamentul pentru 19 decembrie, la ora 13.00, sau .. Vreau să fie cât mai apropiat pentru ca instituţiile rezultate din alegeri să poate fi rapid puse pe picioare”.

Biroul Electoral Central anunţă că a emis şi transmis, vineri, la Monitorul Oficial al României, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie.

Preşedinţia informa, recent, că preşedintele Traian Băsescu va convoca Parlamentul şi va anunţa programul de consultări pentru desemnarea premierului care să formeze viitorul guvern imediat după publicarea în Monitorul Oficial a rezultatului alegerilor.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: