LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU:PARTIDUL NATIONAL LIBERAL ARE DREPT DE PRIORITATE PENTRU 2013 LA BUNA GUVERNARE A ROMANIEI!

30 dec.

Partidul Naţional Liberal are drept prioritate pentru 2013 buna guvernare a României şi un proiect de reconstrucţie majoră economică, politică şi instituţională în societatea românească, a declarat, sâmbătă, preşedintele PNL, Crin Antonescu, într-o conferinţă de presă.

13314035121323004650crin-antonescu-3-razvan-chirita

„Aşteptăm şi suntem pregătiţi să facem tot ceea ce ne revine în responsabilitate şi tot ce ne stă în puteri pentru ca România să fie guvernată altfel, să fie guvernată corect, să fie guvernată eficient. Aceasta este o aşteptare a întregii societăţi. Practic, proiectul pe care noi l-am numit ‘România puternică’ înseamnă un proiect de reconstrucţie majoră economică, politică, instituţională, comportamentală în societatea românească şi în viaţa politică românească”, a afirmat Antonescu.

Liderul PNL speră ca proiectul de buget pe 2013 să dea şansa relansării economice a României şi a amintit de amplul proiect de reorganizare a statului.

„Aştept în sensul acesta de la Guvernul Ponta, de la guvernul USL, de la toţi miniştrii, sigur, în primul rând de la cei liberali, o viziune şi o acţiune pe măsură’, a afirmat Crin Antonescu.

Referindu-se la amplul proiect de reorganizare a statului, preşedintele PNL a precizat că acesta va merge de la modificarea Constituţiei, deziderat care va trebui abordat „solid şi rapid”, până la regionalizare şi schimbarea unor lucruri în mecanismele de funcţionare ale Parlamentului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: