SENZATIONAL,PUPINCURISTII BASISTI DIN PRESA PORTOCALIE L-AU DESEMNAT PE TTRAIAN BASESCU CEL MAI BUN POLITICIAN AL ANULUI 2012!

30 dec.

Este unul dintre cele mai categorice rezultate din întregul Top EVZ. La mare distanţă, Victor Ponta. Nici o surpriză, pentru un ziar „băsist”, vor comenta neprietenii. Şi nu se înşală prea mult.

1342253762bun

EVZ nu a făcut niciun secret din opţiunile sale politice. Din simpatia sa faţă de valorile dreptei şi faţă de Traian Băsescu. Era firesc, deci, ca cititorii fideli să împărtăşească aceleaşi valori cu ziarul lor preferat. Cu atât mai mult pe o piaţă a presei la fel de polarizată ca şi scena politică.

O bătălie crâncenă

Totuşi, să limitezi explicaţiile doar „băsism” ar fi o prostie simplistă. La urma urmei, Traian Băsescu a rămas în picioare după una dintre cele mai crâncene bătălii politice din întreaga istorie modernă a României. Puciul USL, care a vizat descăpăţânarea lui Băsescu, a fost atât de violent, fulgerător şi sfidător, încât a uluit şi a îngrozit întreaga lume civilizată.

Presa occidentală ajunsese să scrie despre România la fel de mult ca în Decembrie 1989. Însă cu semn invers. Bucureştiul devenise loc de pelerinaj pentru emisarii tuturor cancelariilor importante

Legile au fost călcate în picioare. Orice regulă a fost supendată. Curtea Constituţională însăşi a fost la un pas de a fi executată.

Că Băsescu a reuşit să supravieţuiască acestui haos politico- legislativ este deja o performanţă care ţine puţin şi de miracol. Or, tocmai această performanţă a fost premiată de cititori.

După cum şi în cazul lui Ponta, ales pe locul II, a fost premiată tot performanţa: aceea de a naviga abil prin ape tulburi, rămânând pe linia de plutire.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: