TRAIAN BASESCU SI SOATA SA MARIA ENERVAT CA JURNALISTII I-AU URMARIT CUM AU MANCAT GULAS LA UN RESTAURANT DIN SF.GHEORGHE!

31 dec.

Traian Băsescu şi soţia sa au ajuns, duminică seară, la un restaurant din municipiul Sfântu Gheorghe, unde şeful statului merge aproape de fiecare dată când se află în zonă pentru a mânca gulaş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

maria_si_traian_basescu-300x210

Preşedintele a ajuns la restaurantul Şugaş din centrul municipiului Sfântu Gheorghe împreună cu soţia sa, care a primit un buchet de flori din partea reprezentanţilor restaurantului.
Şeful statului a ajuns la Sfântu Gheorghe cu maşina, venind din staţiunea Covasna, unde a ajuns duminică dimineaţă şi s-a cazat la vila de protocol, urmând să rămână acolo până în 2 ianuarie.

Şeful statului, care a ajuns la Covasna cu elicopterul, le-a spus jurnaliştilor că va petrece Revelionul la Hotelul Clermont din staţiune, alături de soţie şi de cele două fiice. Întrebat dacă vor veni şi lideri PDL, Băsescu a spus că nu a invitat pe nimeni: „Nu am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia”.

În meniul de Revelion al hotelului de patru stele la care va petrece Revelionul familia prezidenţială se regăsesc „ficat de gâşcă cu vişine şi reducţie de vin roşu, somon la grătar cu sos de lămâie, pulpă de raţă umplută cu ciuperci de pădure şi sos cumberland, muşchi de vită cu sos bearnez şi creveţi”.

La aperitiv vor fi brânzeturi franţuzeşti, iar ca desert meniul include Gazpacho de pepene galben cu îngheţată de iaurt şi Millefeuille. De asemenea, pe masă vor fi, pe lângă şampanie, mai multe sortimente de vinuri româneşti.

Potrivit reprezentanţilor hotelului, toate locurile pentru Revelion au fost rezervate încă din luna octombrie.

Costurile la hotelul la care şeful statului va petrece Revelionul ajung la 650 de lei de persoană pentru pachetul care include masa festivă şi cea de 1 ianuarie.

„Pentru anul acesta nu avem calculele exacte, dar vă pot spune că anul trecut de exemplu, costurile pentru pachetul de 31 decembrie şi 1 ianuarie a fost de 650 de lei de persoană”, a explicat pentru gândul Ovidiu Olariu, directorul de marketing al hotelului.

Conform site-ului hotelului, restaurantul are o capacitate standard de 170 de locuri şi poate fi împărţit în două saloane de 122, respectiv 48 de locuri. Pentru evenimente speciale, capacitatea maximă a celor două saloane este de 230 de locuri.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: