LENUTA DI’PLESCOI SI „MARELE MIC LIDER POLITIC”TRAIAN BASESCU

16 ian.

Nici PDL şi nici scena politică actuală nu are un lider politic aşa cum a fost Traian Băsescu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă organizată la Roman, PDL Elena Udrea.

523340_377670398971784_1498047569_n

„Îmi doresc să vin în conducerea partidului, să fiu într-o echipă puternică care să obţină voturile românilor, cu oameni credibili care se pot prezenta în faţa electoratului cu ceea ce au făcut. Este nevoie să aducem înapoi electoratul care a plecat de lângă PDL, să îi atragem pe cei care acum vor fi dezamăgiţi de USL şi aceştia vor fi mulţi şi repede, dar şi pe cei care nu se mai simt reprezentaţi de clasa politică şi care nu mai vin la vot. PDL are şansa, dacă îşi găseşte un proiect credibil şi o echipă puternică, să îi aducă pe toţi aceştia alături de partid la următoarele alegeri. PDL nu mai are un lider puternic cum a fost Traian Băsescu, care a ridicat singur partidul. Acum, pe toată scena politică nu mai există un astfel de lider, de aceea PDL are nevoie de o echipă puternică”, a declarat Udrea, care îl laudă din nou pe Băsescu, din ce în ce mai des.

2 răspunsuri to “LENUTA DI’PLESCOI SI „MARELE MIC LIDER POLITIC”TRAIAN BASESCU”

 1. Livia Ursuleanu 16 ianuarie 2013 la 3:00 pm #

  Femeia publica ,prostituata Udrea Elena si al ei proxinet Basescu Traian ar trebui sa se supuna ,pana la aparitia legii prostitutiei, vechiului Regulament al prostitutiunii din 1867.Inregistrata in politiile de moravuri din Buzau si din Bucurtesti ca prostituata Udrea Elena a fost lasata sa se schelambeie prin sediile partidelor politice.Intai LIBERALII,apoi PSD-istii pentru ca acum sa se alieze cu cel mai detestabil securist si violator/proxinet din Romania.Conform evidentei din spitalele d e boli venerice Udrea Elena a fost(mai este??!!)bolnava de boli venerice,iar acum zburda libera in Parlament.Care o fi starea ei de sanatate?

  Iata ce prevedea RegulamEntul Prostitutiunii din 1867:

  TITLUL IV
  Vizitarea medicala
  Art.30 Femeile publice de toate clasele vor fi supuse la o vizita medicala regulata in fiecare saptamina.
  Art.31 Pentru vizitele medicale femeilor de clasa II si IV , Primaria va destina un local in fiecare culoare.
  Art.32 Atat pentru vizitele facute la dispensar , precum si pentru cele facute la domiciliul femeilor , se va tine un jurnal cuprinzind numarul curent, luna si ziua , nr. condicutei , numele si prenumele femeii , clasa , starea sanatatii , observatia.
  Art.33 Dupa fiecare vizita medicala ordinara sau regulata se va inscrie in condicuta femeii respective ziua , ora si rezultatul vizitei medicale si se va subscrie de medicul care a facut vizitarea. Pentru starea sanatatii , medicul are sa se serveasca de patru calificatiuni: sanatos, sorocu , suspect(dubiu) si bolnav de boala contagioasa.

  Fara prosituata Udrea Elena in politica ,poate ca nici politia nu ar fi fost transformata in casa de toleranta.

  Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: