„INGINERUL”SI „PRIMUL JURIST”AL ROMANIEI,TRAIAN BASESCU DECLARA RAZBOI GUVERNULUI PONTA 2:DIN CAUZA DE „NETRASPARENTA”RESPINGE PROPUNERILE FACUTE DE MINISTRUL JUSTITIEI MONA PIVNICERU!

18 ian.

Traian Băsescu a pus prima contră Guvernului Ponta 2, de la instalarea acestuia, în urmă cu o lună, respingând cei doi candidaţi propuşi de ministrul Justiţiei, Mona Pivniceru, pentru funcţiile de procuror-şef la DNA, respectiv procuror general.

Majoritatea-naiva-a-lui-Traian-Basescu--b--Opinii---b-

Este vorba despre Ioan Irimie, respectiv Tiberiu Niţu, care au rămas propunerile Monei Pivniceru în ciuda faptului că în luna noiembrie primiseră aviz negativ, chiar dacă acesta avea caracter consultativ, din partea CSM.

„Motivaţia principală care a stat la baza deciziei domnului preşedinte Traian Băsescu este lipsa de transparenţă a procesului de selecţie organizat de Ministerul Justiţiei, care nu a fost stimulativ pentru ca un număr mai mare de procurori cu bune performanţe să se înscrie la procesul de selecţie”, se arată într-un comunicat apărut vineri pe site-ul Preşedinţiei.

Preşedintele Traian Băsescu „atenţionează că pentru a accepta, în viitor, propunerile făcute de ministrul Justiţiei este necesară revizuirea totală a procedurii de selecţie a procurorilor care urmează a-i fi propuşi pentru funcţii de conducere în Parchetul de pe lângă înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi în Direcţia Naţională Anticorupţie”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: