LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU CARE CRITICA „PRIVILEGIILE „PARLAMENTARILOR.ACESTA NEAVAND COMPETENTA!ZGONEA A DAT „APA LA MOARA” BASESCULUI!

18 ian.

Proiectul de modificare a Statutului senatorilor şi deputaţilor a fost trimis la Preşedinţie, Guvern, ANI şi Parchet, pentru ca aceste instituţii să exprime un punct de vedere sau să îl amendeze. Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, susţine că nu ştia nimic despre decizia de a cere acordul pentru modificarea Statutului senatorilor şi deputaţilor şi că nici nu i se pare normală. Între timp, parlamentarii au renunţat la măsurile suplimentare de protecţie pentru aleşii penali.

ce-cadou-i-a-trimis-traian-basescu-lui-antonescu-de-ziua-lui-cu-ocazia-aniversarii-am-trimis-169019

Pe marginea modificărilor privind imunitatea şi conflictul de interese vor avea loc discuţii între consilieri de la Parchet şi reprezentanţi ai parlamentarilor.

Potrivit Mediafax, conducerea Camerei aşteaptă de la instituţiile respective puncte de vedere, astfel încât până luni să fie definitivat proiectul de modificare care va intra în dezbaterea comisiilor de specialitate.

Modificările aduse la Statutul deputaţilor şi senatorilor sunt aduse ca urmare a criticilor formulate de UE privind inexistenţa reglementărilor explicite referitoare la ridicarea imunităţii şi a celorlalte chestiuni sensibile de natură juridică care i-ar putea privi pe parlamentari, mai scrie Mediafax.

Întrebat despre informaţia potrivit căreia parlamentarii ar fi cerut acordul preşedintelui Băsescu pentru prevederile privind imunitatea, Crin Antonescu a precizat că nimeni din conducerea Senatului nu a iniţiat un asemenea demers.

„În legătură cu ANI poate exista o logică. Ce-ar avea de spus şi în ce calitate preşedintele României şi Parchetul nu pot să înţeleg. Eu nu am avut o asemenea intenţie, nimeni din Biroul Permanent al Senatului nu a propus aşa ceva. Îmi pare chiar nepotrivit. Poţi cere părerea oricui, dar instituţional, nici preşedintele şi nici Parchetul nu au vreo competenţă sau vreo calitate în acest subiect”, a declarat Crin Antonescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: