TRAIAN BASESCU”INTAIUL TERORIST „AL ROMANIEI,AL QUAIDA,SI VINOVATIA BASESCULUI PENTRU UCIDEREA CELOR DOI ROMANI DIN ALGERIA!

21 ian.

TRAIAN BASESCU ESTE AUTORUL MORAL AL MORTII CELOR DOI ROMANI NEVINOVATI DIN ALGERIA,DAR ARE PE CONSTIINTA SI MOARTEA A SUTE DE ROMANI CARE ACTIONEAZA PE FRONTUL DE „MENTINERE A PACII”,DAR SI A SUTE DE MII DE ROMANI CARE AU MURIT IN TARA DATORITA GENOCIDULUI DECLANSAT IN MAI 2010 IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN,PRIN”MASURILE DE AUSTERITATE”,DAR SI A MILIOANELOR DE ROMANI CARE AU LUAT „CALEA PRIBEGIEI”IN LUME.STIE ACEST CRIMINAL PE NUME TRAIAN BASESCU ,CATI ROMANI AU MURIT PE ALTE MELEAGURI,CATE FAMILII DSETRAMATE,CATI COPII ORFANI SUNT DATORITA ACESTUI INDIVID CARE URASTE POPORUL ROMAN.ATAT TIMP CAT VA RAMANE BASESCU LA COTROCENI,ROMANIA VA TRAI IN DICTATURA ,IN TARA PROCURORILOR,CU TOATE CA A CASTIGAT USL-UL ALEGERILE PARLAMENTARE.DAR SA NU UITE CA VOTUL A FOST UNUL ANTIBASESCU.

523340_377670398971784_1498047569_n

Traian Băsescu s-a întâlnit astăzi cu ambasadorii acreditaţi la Bucureşti.

Întâlnirea anuală cu şefii misiunilor diplomatice s-a desfăşurat în acest an în contextul crizei ostaticilor din Algeria, în care doi din cei cinci români implicaţi şi-au pierdut viaţa.

În aceeaşi şedinţă, preşedintele a discutat şi despre politica externă a României în 2013. Discuţiile au început la ora 11:00, la Palatul Cotroceni.
Cele mai importante declaraţii ale lui Traian Basescu:

– „Zilele acestea cu toţii am văzut că terorismul se află la frontiera de sud a UE. Evenimentele din Algeria au confirmat încă o dată că grupări teroriste puternice sunt capabile să ucidă cetăţenii noştri. Nu putem trece peste evenimentele din Algeria fără să ne punem cel mai serios această întrebare: Cum îi putem apăra pe cetăţenii noştri?” ”

– „Nu avem o evaluare finală asupra a ceea ce s-a întâmplat. Cert este că acolo au murit cetăţenii noştri nevinovaţi, cetăţeni americani, japonezi, oameni care s-au dus cu companiile noastre. Nu avem dreptul să trecem peste acest eveniment fără a da un răspuns: Ce ne asumăm din ce s-a întâmplat în Algeria?” ”

– „Parteneriatul stretegic cu Statele Unite trebuie să intre într-o noua fază.”

– „În perioada în care a trecut, România a fost supusă unui atac cibernmetic fără precedent. (…) Este clar că ostilitatea, fuga după informaţie este un element pe care nu-l mai putem neglija şi acestui tip de acţiune ostilă trebuie sa-i facem faţă.”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: