Arhiva | 10:02 am

DJ LAYLA – CITY OF SLEEPING HEARTS!

25 ian.

ELA ROSE ft.DAVID DEEJAY – I CAN FEEL!

25 ian.

VIVIANE O’HARA ft.ADRIAN SINA – TO LATE TO CRY!

25 ian.

ANTONIA – SHAKE IT MAMA!

25 ian.

NE-A PARASIT UMORISTUL DAN MIHAIESCU:DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA!

25 ian.

Umoristul Dan Mihăescu a murit, joi, la vârsta de 78 de ani. Anunțul decesului a fost anunțat de actorul Mihai Bendeac pe Facebook.
„Am sa anunţ exact aşa cum m-a rugat, scrie Mihai Bendeac, pe contul său”:

1359092492dan_mihaescu_a_murit_2013-350x233

„Umoristul Mihaescu a decis sa decedeze /Lung prilej de barfe si de ipoteze”.

Scheciurile sale interpretate de Caragiu au rămas în memoria oamenilor, intrând în folclor, așa după cum mărturisea artistul.

Ani buni mai târziu, în 2009, regretul artistului era legat de dispariţia profesionalismului, de dictatura „Sfântului Prompter“ şi de scăderea audienţei.

O scurtă trecere în revistă a activităţii sale profesionale, realizată de Cinemagia.ro:

Filme regizate de Dan Mihăescu

Cum ne-ar vrea barbatii?! (1982)
Cine râde la urma (1977)
Avocatul (1976)
Primarul activ (TV) / (1976)
Un text cu bucluc (1976)
Administratorul de bloc (1973)
Sorcovitorul…voluntar (TV) / (1973)
Interviu cu un idol (TV) / (1972)
Antinevralgicul (1970)
Sectia corectionala (1970)

Filmografie – scriitor

De la miel pan’la Eiffel (2007)

Filmografie – scenarist

Mondenii (2006)
Telefonul fierbinte (TV) / (1996)
Danga langa (TV) / (1988)
Avantul liftuletului (TV) / Avantul liftuletului (1979)
Saramura (1979)
Primarul activ (TV) / (1976)

Filmografie – realizator

Hotul noaptea (TV) / (1995)
Domnisoara canta blues (TV) / (1992)
Aspirina si piramidonul (TV) / (1988)
Rochita mea (TV) / (1971)
Tanta si Costel – Iubirea e un lucru foarte mare (1962)

ULTIMA VIZITA IN CALITATE DE GUVERNATOR A LUI TRAIAN BASESCU :SUMMITUL CELAC-UE!

25 ian.

Traian Băsescu se va afla, în perioada 25 – 30 ianuarie, în America Latină, prilej cu care va participa la lucrările Summitului Comunităţii Statelor Latino-Americane şi Caraibiene (CELAC) – Uniunea Europeană (UE), la Santiago de Chile (Republica Chile), şi va face o vizită oficială în Republica Peru.

13507247731342605627Basescu Traian _MR (7)

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, Summitul CELAC-UE se desfăşoară în perioada 25 – 28 ianuarie, iar vizita oficială în Peru a şefului statului va avea loc pe 28 şi 29 ianuarie.
Preşedinţia mai menţionează că este prima vizită, în calitate de şef de stat, pe care Traian Băsescu o efectuează în America Latină. „Summitul CELAC – UE, aflat la a şaptea ediţie, se desfăşoară într-un context politic şi economic mult diferit faţă de cel al lansării parteneriatului UE – America Latină şi zona Caraibilor. Tema summitului de anul acesta o reprezintă investiţiile, ca pilon important al parteneriatului CELAC – UE, Uniunea Europeană fiind cel mai mare investitor în regiune”, mai informează Administraţia Prezidenţială.

LIDERUL PNL CRIN ANTONESCU:VOI FI CANDIDATUL USL LA PREZIDENTIALE!

25 ian.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat joi că şi-ar dori ca preşedintele să fie ales în continuare direct de către cetăţeni, şi nu de parlament, şi că ar vrea ca scrutinul să aibă loc „cât mai repede”, menţionând că rămâne candidatul USL pentru prezidenţialele din 2014.

crin-antonescu-ghimpele10

„Vă spun că mi-aş dori, ca să ne lămurim, ca aceste alegeri să aibă loc cât mai repede. Nu (…) că ard eu de nerăbdare – candidat al USL – să mă duc la Palatul Cotroceni şi să fiu preşedinte. Nu de asta, ci pentru că lipsa de legitimitate a lui Traian Băsescu, toate suspiciunile justificate care se adună în jurul său, atâta vreme cât va fi în acea poziţie, toate lucrurile care ţin de anumite instituţii în care influenţa prezidenţială, ca să fiu elegant, se menţine, toate lucrurile astea nu fac bine unei coerenţe constituţionale”, a spus Crin Antonescu la Antena 3.
Întrebat dacă va rămâne în 2014 candidatul oficial al USL la preşedinţie, Antonescu a răspuns: „sigur”. „Eu nu am niciun fel de ezitare, niciun fel de teamă, niciun fel de suspiciune în legătură cu această problemă. Dar vreau să mai fac o precizare: eu înţeleg până la un punct pasiunea jurnalistică pentru subiect: ‘dar oare nu se întâmplă ceva?’. Dar poate punem capăt acestei chestiuni! Nu-i corect nici faţă de mine, nici faţă de PNL, nici faţă de PSD sau faţă de Victor Ponta sau faţă de victima predilectă Sorin Oprescu a acestor speculaţii discuţia pusă în felul acesta”, a punctat Crin Antonescu.
El a ţinut să precizeze că succesul său la prezidenţiale depinde de cât de puternic va fi, şi nu de bunăvoinţa partenerilor săi din USL. „Eu voi fi candidatul Uniunii Social Liberale, sunt candidatul oficial al acestei Uniuni şi voi candidatul Uniunii şi voi câştiga alegerile prezidenţiale dacă voi fi suficient de puternic, nu dacă va fi suficient de binevoitor PSD sau domnul Ponta sau se va concentra domnul Oprescu pe Primărie. Acestea sunt nişte realităţi politice şi ele sunt la fel de adevărate precum şi aceea că nu am nici cel mai mic motiv să reproşez ceva partenerilor mei în legătură cu bunele lor intenţii”, a adăugat Antonescu.

%d blogeri au apreciat asta: