TRAIAN BASESCU SI MESAJUL DE PURIM!

24 feb.

Traian Băsescu a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul sărbătorii Purim, în care şi-a exprimat preţuirea faţă de contribuţia comunităţii evreieşti la binele societăţii româneşti.

basescu-mark

”Îmi face o deosebită plăcere să transmit tuturor membrilor Comunităţilor evreieşti din România urările mele cele mai calde cu prilejul sărbătorii Purim, o sărbătoare a prieteniei, a credinţei şi a comuniunii. Celebrare a primăverii şi a înnoirii, Purim semnifică, în acelaşi timp, triumful credinţei şi al speranţei într-un nou început. Dacă de-a lungul istoriei unui popor, momentele de încercare se împletesc cu evenimentele luminoase, Purim este cea mai strălucitoare evocare a purităţii şi a solidarităţii cu semenii, întruchipate de împărăteasa Estera”, se arată în mesajul preşedintelui, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Traian Băsescu a reiterat preţuirea sa faţă de contribuţia pe care comunitatea evreiască a adus-o spre binele societăţii româneşti.

„Am speranţa că această zi atât de importantă pentru comunitatea dumneavoastră şi pentru identitatea poporului evreu, atât prin evenimentul istoric pe care-l rememorează, cât şi prin înalta sa dimensiune spirituală, vă va aduce înţelegerea şi bucuria comuniunii. Doresc să reînnoiesc preţuirea mea faţă de contribuţia comunităţii evreieşti la binele societăţii româneşti şi să vă transmit urările mele cele mai calde de prosperitate şi încredere în viitor. Hag Purim Sameah!”, a transmis şeful statului în mesajul său.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: