VICEPRESEDINTELE PD-L ,CEL CU „BROSCOIUL PSD IN GAT”OLTEAN: PROPUNEREA PD-L PENTRU DEZBATEREA MCV RESPINSA FARA DREPT DE APEL!

5 mart.

Vicepreşedintele democrat-liberal al Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean, a susţinut marţi că actuala Putere a respins ‘fără drept de apel’ propunerea grupurilor parlamentare ale PDL din Camera Deputaţilor şi Senat privind dezbaterea în şedinţa plenului comun a raportului Comisiei Europene elaborat în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare (MCV).

ioan-oltean-iesirea-din-criza-nu-inseamna-ca-o-sa-intalnim-in-1-aprilie-munti-de-mamaliga-in-fiecare-localitate-91935

‘Solicitarea grupurilor parlamentare ale PDL este mai veche, a fost amânată din considerentele că la data respectivă erau oarecum echilibrate poziţiile din Birourile Permanente. Astăzi, însă, Puterea a respins fără drept de apel de a se organiza o dezbatere la nivelul plenului reunit privind MCV. Noi apreciem că importanţa MCV şi a acestui raport este foarte mare, că Parlamentul este o instituţie implicată şi care poate să aibă o participare pozitivă în privinţa diminuării aspectelor negative cuprinse în MCV. O dezbatere ar fi extrem de binevenită, cu atât mai mult cu cât o rezoluţie a Parlamentului ar putea să recomande şi chiar să ceară Guvernului să ia anumite măsuri ce ţin de respectarea MCV’, a declarat Oltean la finalul şedinţei Birourilor Permanente reunite.

În opinia democrat-liberalului, argumentele aduse de Putere pentru respingerea propunerii grupurilor parlamentare ale PDL ‘nu sunt pertinente şi nu au absolut nimic comun cu realitatea din România’.

Social-democratul Cristian Dumitrescu, vicepreşedinte al Senatului, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că parlamentarii nu vor dezbate în şedinţa comună a celor două Camere propunerea PDL privind raportul CE.

‘Astăzi, la ora 15,00, avem plen comun al celor două Camere ale Parlamentului. Pe ordinea de zi nu va intra propunerea grupurilor parlamentare ale PDL din Camera Deputaţilor şi Senat privind dezbaterea raportului Comisiei Europene elaborat în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare’, a precizat Dumitrescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: