VICEPRESEDINTELE PNL SORIN FRUNZAVERDE IL DA UN DOS DE PALMA LUI TRAIAN BASESCU PRIN „VENIREA SI ALTOR DEMOCRAT-LIBERALI IN PNL!”

6 mart.

Vicepreşedintele PNL, Sorin Frunzăverde, consideră că venirea lui Stănişoară în rândurile liberalilor este un câştig, care confirmă, în fapt, construirea unei foarte puternice grupări de dreapta, sub sigla PNL.

bomba-pe-scena-politica-sorin-frunzaverde-trece-la-pnl-13994-1

‘Am încurajat acest demers, a lui Stănişoară, de a veni la PNL, un gest legitim şi motivat. Era de aşteptat acest lucru, având în vedere că, de multă vreme, şi-a exprimat, alături de mine, nemulţumirea, din PDL, chiar din 2008-2009’, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, Frunzăverde.

Anul trecut, tot în luna martie, Sorin Frunzăverde, ce ocupa la acel moment funcţia de prim-vicepreşedinte al PDL, a plecat din acest partid şi a trecut la PNL.

Democrat-liberalul Mihai Stănişoară şi-a anunţat miercuri înscrierea în Partidul Naţional Liberal.

Fost prim-vicepreşedinte al PDL în echipa condusă de Vasile Blaga şi lider al grupului deputaţilor democrat-liberali, Stănişoară a afirmat, în conferinţa de presă comună cu preşedintele liberalilor, Crin Antonescu, că a luat decizia de a intra în PNL după ”o chibzuinţă intensă”.

„Sunt un om care nu se uită cu mânie spre trecut. Am luat hotărârea să intru în echipa PNL după o chibzuinţă intensă. Un lucru e limpede azi – singurul partid care poate susţine şi implementa cu succes politici de dreapta în România este PNL. (…) Nu am avut nicio discuţie cu dl. Blaga. Am considerat că e bine ca toată lumea să afle în acelaşi moment. Este decizia mea. Sunt un om care nu priveşte înapoi cu mânie”, a afirmat Stănişoară, în conferinţa de presă în care şi-a anunţat înscrierea în rândul liberalilor.

La rândul său, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a precizat că Mihai Stănişoară este un om de dreapta şi că va cere Biroului Politic Central şi Delegaţiei Permanente a PNL ca Stănişoară să îndeplinească o funcţie de vicepreşedinte în partid

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: