LIDERUL PD-L VASILE BLAGA” IL IA PESTE PICIOR” PE TRAIAN BASESCU ,DACA ACESTA REVINE IN PARTID!

9 mart.

Vasile Blaga, preşedintele PDL, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că atât el, cât şi colegii săi îşi doresc ca Traian Băsescu să revină în partid. Cu privire la rolul pe care l-ar avea Traian Băsescu în printre democrat-liberali, Blaga a spus că “orice funcţie se câştigă prin vot” . A adăugat că el nu poate da nimic de la sine.

blaga-si-basescu-310x207

“Dacă domnia sa va dori să revină în politică, eu, cel puţin, şi colegii noştri ne-am dori să revină în PDL. Oricum vom introduce în statut ca foştii preşedinţi ai partidului să fie membri ai Biroului Permanent Naţional. Dar, în rest, orice funcţie în partid, de către oricine, la momentul oportun, se câştigă prin vot. (…) Eu nu pot da nimănui nimic, totul se ia în acest partid prin vot”, a afirmat Blaga, scrie Mediafax.

De asemenea, când a fost întrebat dacă îl deranjează că Traian Băsescu nu îl susţine pentru şefia partidului, Vasile Blaga a răspuns că cei 200.000 de membri de partid care vor avea 5.000 de reprezentanţi la alegeri sunt cei care trebuie să îl susţină.

“Ţin cont de părerea fiecărui român, cu atât mai mult cu cât este vorba de preşedintele României, dar în rest nu am ce să tranzacţionez nimic”, a mai afirmat Blaga.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, s-a aflat vineri la Alba Iulia pentru a-şi prezenta moţiunea “România Dreaptă. PDL – Politică dincolo de lozinci”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: