GORGONA BASISTA DE LA RO TV,CRISTINA DIACONESCU,SCUZE SINCAI DELIREAZA MEDIATIC CU „RUPEREA USL!”

13 mart.

Delir mediatic plin de manipulări şi invenţii de zile mari la RoTV ieri. După o declaraţie, să zicem nefericită, a senatorului PSD, Ilie Sârbu, urmată de o replică mai mult ironică a lui Crin Antonescu – formulări de genul „război pe faţă în USL”, „este război deschis în USL” şi altele pe aceeaşi temă.

1363110436sincai

Puţin înainte de ora 19.00 se anunţă pe post: Imediat prezentăm dovada că USL se rupe. Senatorul Ilie Sârbu vine la România TV.

Ce a urmat se ştia, pentru că reţeta este deja arhicunoscută: moderatorul se chinuie să demonstreze că USL, dacă nu este încă spart, urmează să se rupă în orele următoare, invitatul din PDL îi ţine isonul (marţi seara, liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, aflat în platou, lăsa să se înţeleagă că Băsescu a ţinut un discurs de coabitare şi lăuda PSD), invitatul neutru (de această dată nu a fost nici Monica Tatoiu, nici Aurelian Pavelescu, nici soţia nu mai reţinem cărui sociolog etc.), „politologul” Gelu Vişan (ex PDL, ex PPDD), susţine că Antonescu „a pierdut azi de două ori prin neprezentare” – nimeni nu a înţeles nimic, iar părţile „beligerante”, alături de Ilie Sârbu a fost liberalul Teodor Atanasiu, au fost singurii „cuminţi” din platou. Cel puţin în aparenţă.

Să ne acoperim de ridicol cu orice preţ

Cel mai tare moment al emisiunii de la ora 19.00 atunci când moderatoarea Cristina Şincai a anunţat victorios că Traian Băsescu a reuşit să spargă USL. Ce a urmat a confirmat că moderatorii şi redactorii postului ţin să se acopere cu orice preţ de ridicol. Pentru că iată cum a reuşit Traian Băsescu să spargă USL. Se dă întâi pe post un sincron cu o declaraţie a lui Crin Antonescu. Cea prin care anunţă că nu participă la discursul preşedintelui. Până acum niciun ciob din USL nu pare să fi sărit. Urmează un sincron cu Victor Ponta. Şi ce credeţi că au selectat din declaraţiile premierului cei de la RoTV? O declaraţie superfavorabilă acestuia la adresa lui Antonescu. „Eu, ca şi calitate instituţională, nu puteam să lipsesc de la discursul preşedintelui. O să vin la toate discursurile preşedintelui României Crin Antonescu. Este adevărat că o să vin cu mult mai are plăcere”. După o astfel de declaraţie dată pe post – cine o fi fost sabotorul? -, numai de rupere nu se mai putea vorbi. Şi se schimbă macazul. Cu nişte aprecieri pozitive la adresa lui Traian Băsescu. Şi, ceasul rău, pisica neagră, RoTV mai are şi proasta inspiraţie să-l bage prin telefon şi pe CTP. Care o spune pe româneşte că USL se rupe doar în presă, nu şi în realitate. O palidă consolare pentru moderatoarea care a reuşit să se facă de râs: CTP a comparat USL cu o cârdăşie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: