VICEPRESEDINTELE PNL IL ATACA DUR PE IPOCRITUL NATIONAL TRAIAN BASESCU:ROMANIA MODERNA ESTE FARA CEST INDIVID SI „ACTUALII SAI PARTENERI”DIN PD-L!

23 mart.

Traian Băsescu, prezent sâmbătă la Convenţia Naţionala Extraordinară a Partidului Democrat Liberal, a oferit românilor o dovadă, dacă mai era nevoie, a ipocriziei lui, a declarat vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu, ministru al Transporturilor.

387569_217149881757880_2062220984_n

„Ca un veritabil preşedinte de partid, acesta a lăudat guvernarea pe care, prin Emil Boc, a condus-o şi a minţit din nou cu neruşinare despre ‘realizările’ celor din PDL de-a lungul a patru ani în care au distrus o ţară întreagă. Din guvernarea lui Băsescu au beneficiat doar grupurile de interese ‘portocalii’, care au dat tun după tun, în încercarea de a se îmbogăţi în urma jafurilor grosolane care ies acum la suprafaţă. România modernă este o Românie fără Traian Băsescu şi fără actualii săi ‘parteneri’ din PDL”, a scris Relu Fenechiu, pe blogul său.

Potrivit acestuia, România „modernă” în timpul guvernării PDL a însemnat „devalizarea companiilor de stat şi furtul fără ruşine al fondurilor publice şi europene”.

„Companii precum Oltchim, Hidroelectrica sau Metrorex au fost prăduite pentru ca preşedintele ‘jucător’ să satisfacă lăcomia camarilei sale. CFR Marfă trebuie să fie vândută tocmai pentru că au dus-o, prin furturi şi incompetenţă, la peste 2 miliarde de lei datorii”, a susţinut Relu Fenechiu.

„Românii au spus foarte clar că s-au săturat să mai plătească pentru hoţia şi incompetenţa pe care o promovaţi de atâţia ani. România cu adevărat modernă este o ţară în care normalitatea politică şi competitivitatea economică sunt asigurate prin strategii durabile de dezvoltare, implementate de specialişti, chiar dacă acei oameni vă stau în gât, domnule preşedinte…”, a mai scris pe blog vicepreşedintele PNL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: