PRIMARUL GENERAL AL CAPITALEI SORIN OPRESCU L-A RIDICULIZAT PE TRAZNITU’DIN CAPUL STATULUI BASESCU IN LEGATURA CU „DESPARTIREA SA”DE PD-L!

31 mart.

Invitat in emisiunea „Dupa 20 de ani”, difuzata duminica la ProTV si PROTV NEWS, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a vorbit despre despartirea presedintelui Traian Basescu de PDL.
Tulburari biochimice, normale pentru varsta dansului.

sorin-oprescu-ghimpele1-300x215

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a comentat despartirea presedintelui Traian Basescu de PDL, afirmand ca este vorba despre „niste tulburari biochimice, endocrinologice, normale pentru barbat la varsta dansului”.

„Am vazut si filmul, cand eram tanar: «Adio, dar raman cu tine». Dom’le, suntem de-o varsta. Niste tulburari biochimice, endocrinologice, normale pentru barbat la varsta dansului. si are compulsiuni din astea, asa…”, a spus Sorin Oprescu, fredonand cateva acorduri din coloana sonora a filmului „Love Story”.

Oprescu a adaugat ca spera ca seful statului sa fie sanatos, insa a subliniat ca daca acesta „mai continua asa, peste ani, biologia isi spune cuvantul”.

„Eu sper sa dea Dumnezeu sa fie sanatos, sa nu traga galosul, dar daca mai continua asa, peste ani, biologia isi spune cuvantul. Eu sper sa nu, nici nu-i doresc”, a completat Oprescu.

Referitor la Miscarea Populara, Oprescu a spus: „Eu nu stiu ce dracu o sa iasa din Miscarea aia Populara, daca ma intrebi pe mine, ca toata lumea e satula de scandal”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: