UASECERISTA ALINA MUNGIU,BASISTA CARE PREDA LA BERLIN IL RIDICA II RIDICA OSANALE DEMISIONARULUI DANIEL MORAR ASA CUM IL RIDICA IN SLAVI SI PE CEAUSESCU!

5 apr.

Politologul Alina Mungiu Pippidi comentează într-un editorial publicat pe portalul România Curată demisia lui Daniel Morar de la șefia Parchetului General. Plecarea din procuratură a lui Morar ar fi trebuit să se petreacă cu ”recunoașterea eroismului” acestuia – spune Pippidi, care constată că ultimele guvernări au produs mai multă corupție decât a putut DNA-ul lui Morar să rezolve.

13282639921326575538mungiu

Profesorul de științe politice își începe materialul ”Mulțumim, Daniel Morar” amintindu-și prima participare a lui Daniel Morar la o emisiune televizată, atunci când Pippidi spune că i-a suflat toate replicile ”modestului băiat din provincie”.

Alina Mungiu Pippidi opinează că Traian Băsescu s-a lepădat de Morar și ”trupa lui de eroi”, făcând o înțelegere ”rațională și realistă” cu premierul Victor Ponta.

Politologul spune că fostul șef al DNA, deși prins într-un angrenaj politic, a rămas un om fără interes politic propriu.

”Ce bun președinte de țară ar face Daniel Morar, ale cărui cute pe obraz sînt cu mult mai adîncii decît acum șapte ani, și care nu mai are nevoie să îi sufle nimeni nimic. Pentru că acum nu doar că știe, dar a și făcut. Mult mai mult decît oricine altcineva”, scrie Alina Mungiu Pippidi.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.