EBA „GOGOSICA LU’TATA”SE LEAPADA DE PD-L SI VA CANDIDA DIN PARTEA PARTIDULUI RROMILOR LA EUROPARLAMENTARE!

8 apr.

Elena Băsescu se leapădă de PDL, aceasta declarând, duminică, la Sibiu, că vrea un nou mandat şi că se poate descurca foarte bine şi fără sprijinul formaţiunii conduse de Vasile Blaga. Noul său aliat este comunitatea romă, căreia i-a adus duminică un omagiu la Congresul Organizaţiei Internaţionale a Romilor.

???

În 2009, mașinăria PDL i-a dat tot spijinul pentru a ocupa un mandat de europarlamentar, iar astăzi, Elena Băsescu, întocmai ca ilustrul său tată, se leapădă de partidul care le-a oferit totul pe tavă.

Elena Băsescu, susţine că vrea un nou mandat şi că se poate descurca foarte bine şi fără sprijinul formaţiunii conduse de Vasile Blaga. Noul său aliat este comunitatea romă, căreia i-a adus, duminică, un omagiu la Congresul Organizaţiei Internaţionale a Romilor. Astfel, EBa se pare că a pus bazele unei noi categorii de alegători pentru europarlamentarele din 2014.

“Eu nu am fost susţinută de PDL nici în 2009 să candidez pentru un mandat de europarlamentar. Asta nu m-a împiedicat şi nu mă va împiedica nici acum să candidez. Indiferent dacă mă vor susţine sau nu, eu voi candida (…) Sunt foarte multe mămici care îşi continuă şi cariera. Şi eu voi încerca să fac acest lucru ”, a spus Elena Băsescu pentru Agerpres.

Elena Băsescu nu a scăpat ocazia să atace colegii PDL din Parlamentul European, afirmând că și-a făcut mai bine datoria decât cei care au stat confortabil pe liste în 2009.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: