GROPARUL ROMANIEI,TRADATORUL DE NEAM :VAD IN MISCAREA POPULARA UN PARTENER CARE SA SA MA SPRIJINE SA CONTINUI „REFORMA STATULUI!”

8 apr.

Traian Băsescu afirmă că va participa la dezbaterile Fundaţiei „Mişcarea Populară”, precizând că vede în aceasta un partener care să-l sprijine în a continua ceea ce şi-a propus pentru România.

basescu-mesaj-de-la-bruxelles-sunt-sigur-ca-cei-588-de-intelepti-din-parlament-vor-judeca-bugetul-tinand-cont-de-prioritatile-europei-18437964

„Oricând mă vor chema (membrii Fundaţiei Mişcarea Populară – n.r.), pentru conferinţe, pentru întâlniri cu oameni interesaţi de un subiect sau altul. Şi deocamdată, din câte am înţeles din discuţia de astăzi cu fondatorii fundaţiei, vor fi şi nişte subiecte prioritare în dezbaterea fundaţiei, cum ar fi revizuirea Constituţiei, noua lege electorală, legea sănătăţii, cu care eu am avut un mare eşec – am vrut să o promovez, dar până la urmă nu s-a putut -, sau reorganizarea administrativă a teritoriului, sunt teme pe care le consider foarte importante şi voi participa la ele”, a declarat Băsescu, duminică, după întâlnirea avută la un restaurant din Capitală cu membri ai Fundaţiei „Mişcarea Populară”.

De asemenea, Băsescu a mai precizat că va fi prezent şi la dezbaterile Mişcării Populare ce vor avea ca tematică relansarea agriculturii, punctând că deţine informaţii în domeniu, iar consilierul său Adrian Rădulescu cunoaşte foarte bine realităţile din sectorul agricol.

„Oamenii nu sunt neinteresaţi de viaţa cetăţii, iar cei care nu mai sunt interesaţi, nu mai sunt pentru că nu mai cred în partide şi în promisiuni electorale. Uitaţi-vă şi acum ce s-a promis în campanie şi ce se întâmplă după campanie. Asta e viaţa în politică! Poate societatea civilă poate fi un vector care sa concureze cu partidele în a impune tematica şi direcţia. Mărturisesc, eu sunt unul dintre aceia care şi-au propus mult mai multe decât s-au întâmplat în mandatul meu. Dacă vreţi, văd fundaţia şi ca pe un partener care să mă sprijine să continuăm ceea ce ne-am propus pentru România”, a mai spus preşedintele Băsescu despre Fundaţia Mişcarea Populară.

Preşedintele Traian Băsescu s-a întâlnit, duminică, la un restaurant din Capitală, cu membrii conducerii Fundaţiei Mişcarea Populară.

Consilierii prezidenţiali Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Sebastian Lăzăroiu, Bogdan Drăgoi, purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Bogdan Oprea, precum şi preşedintele Mişcării Populare, Marian Preda şi Elenina Nicuţ, Georgeta Condur şi Radu Borza, membri ai fundaţiei, sunt cei care s-au întâlnit la un restaurant din Bucureşti, cu preşedintele Băsescu.

Înainte de a ieşi la restaurant cu preşedintele, membrii Mişcării Populare au susţinut o conferinţă de presă.

Cu acest prilej, Marian Preda spunea că preşedintele Traian Băsescu este tatăl spiritual al Fundaţiei „Mişcarea Populară” şi cel mai important susţinător.

„Preşedintele Traian Băsescu, după cum ştiţi, este cel care a venit cu ideea, este, dacă vreţi, tatăl spiritual al Fundaţiei Mişcarea Populară şi cel care este aş spune primul şi cel mai important susţinător al nostru’, a afirmat, duminică, preşedintele Fundaţiei „Mişcarea Populară”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: