CUMETRIE LA NIVEL INALT:VERISOARA LUI VICTOR PONTA,RODICA CAZANCIUC A DEVENIT DIRECTOR DE REGLEMENTARE LA AACR!

17 apr.

CUMETRIE LA NIVEL ÎNALT: Verişoara lui Victor Ponta a devenit director de reglementare la AACR

34991_473576539382097_795271964_n

Verişoara premierului Victor Ponta a devenit, de două săptămâni, prin concurs, noul director de reglementare la Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR). Între timp, şi soţul Rodicăi Cazanciuc şi-a văzut visul cu ochii – a devenit ministru al Justiţiei, informează Realitatea TV.
Rodica Cazanciuc a câştigat concursul pentru funcţia de la Autoritatea Aeronautică Civilă Română după ce a trecut de selecţia dosarelor, de un interviu şi de un test de specialitate. Pentru aceeaşi funcţie se mai înscrisese un candidat, dar acesta s-a retras. Rezultatul concursului a fost publicat pe site-ul Autorităţii pe 5 aprilie.

În emisiunea REALITATEA LA RAPORT de ieri, expertul în aviaţie civilă Sorin Stoicescu a declarat: „ca să fii pe o funcţie obişnuită de execuţie în autoritatea aeronautică trebuie să ai opt ani vechime în aviaţie şi pregătire specifică în aviaţie, şcoala de aviaţie superioară sau facultatea de aeronave”.

Rodica Cazanciuc a absolvit, însă, Mecanica Fină la Universitatea Politehnica din Bucureşti. Ulterior a făcut un master în marketing la Academia de Studii Economice. Singura sa experienţă în domeniu este funcţia de director comercial la Tarom, din iunie 2011 până în prezent, şi cea de Ticketing coordinator la aceeaşi firmă, din 2007 până în 2011.

În februarie anul trecut, Departamentul de transporturi din PSD publica un comunicat de presa prin care preciza că ,,Rodica Cazanciuc nu ştie ce înseamnă să concepi şi să implementezi o strategie de dezvoltare a unei companii de anvergura TAROM. Acest management de proastă calitate pune în pericol activitatea firmelor de turism deoarece acest director, doamna Cazanciuc, nu ştie ce să facă şi a paralizat activitatea pe sectorul charter”, scriau atunci social-democraţii.

Senatorul PSD Sorin Bota a făcut următoarele precizări legate de acel comunicat de presă:”acel comunicat […] nu ştiu cine l-a semnat. […] nu ştim dacă acest comunicat este al nostru, dar dacă presupunem că este al nostru indiferent cine l-a dat, putem să îl asumăm. Nu are legătura Tarom, ca management, cu ceea ce face autoritatea (n.red. AACR)”.
PSD in 2012: Singura calitate a Rodicai Cazanciuc este aceea de a fi sotia unui PDL-ist, secretar general la Ministerul de Externe

In februarie 2012, Departamentul de transporturi si infrastructura din PSD publica un comunicat de presa in care anunta urmatoarele: „Rodica Cazanciuc nu stie ce inseamna sa concepi si sa implementezi o strategie de dezvoltare a unei companii de anvergura TAROM; singura ei calitate este aceea de a fi sotia unui PDL-ist, secretar general la Ministerul de Externe. Nu in ultimul rand, de parca manegementul defectuos al TAROM nu ar fi de ajuns, avioanele nu sunt puse la lucru iar pretul acestora creste semnificativ prin comisioanele incasate. Acest management de proasta calitate pune in pericol activitatea firmelor de turism care nu pot contracta servicii specifice pentru oferta din aceasta vara deoarece acest director, doamna Cazanciuc, nu stie ce sa faca si a paralizat activitatea pe sectorul charter. In plus, TAROM risca sa stea cu avioanele la sol toata vara pentru ca alte companii aeriene au inceput deja sa oferteze agentii de turism”

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: