DAN VOICULESCU NU EXCLUDE O A TREIA SUSPENDARE A LUI BASESCU!

17 apr.

Dan Voiculescu nu exclude o nouă suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, dar precizează că doreşte calm politic în România. Voiculescu își dorește, totuși, calm pentru România.

Dan-Voiculescu

Dan Voiculescu nu exclude o a treia suspendare a lui Băsescu“Suspendarea preşedintelui în Parlament este legată de încălcarea Constituţiei – aşa spune la lege. Dacă preşedintele va încălca Constituţia, aşa cum e formulată acolo, probabil că da”, a spus Dan Voiculescu la televiziunea publică, întrebat dacă mai vede posibilă o a treia suspendare din funcţie a şefului statului.

În acelaşi timp, Dan Voiculescu şi-a exprimat temerea că preşedintele Traian Băsescu va începe după Paşti să promoveze în ţară Mişcarea Populară ca viitor partid politic, ceea ce ar putea constitui, în final, un motiv pentru suspendarea acestuia.

”Eu îmi doresc acum pentru România calm, dar un calm real, nu un calm făţarnic, un calm adevărat, care să ducă la construcţie. S-a distrus destul în ultimii opt ani, avem nevoie să construim. Dacă Traian Băsescu ne va lăsa să construim, probabil că o să-l lăsăm să termine mandatul. Dacă nu ne va lăsa, şi am înţeles că după sărbătorile de Paşti va începe să circule prin România cu Mişcarea Populară să spună românilor cât de bună e această mişcare populară. (…) Şi preşedintele nu are voie să se implice în acţiuni politice”, a spus Voiculescu.

Liderul fondator al PC şi-a mai exprimat dorinţa ca premierul să fie lăsat să lucreze de către Traian Băsescu. “Dacă ne lasă să lucrăm, dacă îl lasă pe premier să-şi facă misiunea foarte grea pe care o are, să stea acolo”, a adăugat el.

Dan Voiculescu se teme că, dacă termină “războiul” cu Traian Băsescu, ar putea începe un alt “război” cu altcineva.

”Mi-e teamă să nu înceapă războiul cu altcineva. De când mă ştiu am fost în război: cu Ion Iliescu când era preşedinte pentru că nu-mi plăceau anumite lucruri, cu Emil Constantinescu, pentru că nu-mi plăceau anumite lucruri şi sunt în război cu Traian Băsescu. Tare mi-e teamă să nu încep vreun război cu următorii politicieni”, a spus Voiculescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: