LIBERALUL PUIU HASOTTI LA RFIIL ATACA DUR PE PONTA IN PRIVINTA PACTULUI DE COABITARE CU BASESCU CARE ESTE INUTIL PENTRU ROMANIA!

26 apr.

Puiu Hașotti susține că pactul de coabitare semnat de Traian Băsescu şi Victor Ponta este inutil pentru România

????????????

Puiu Hașotti a spus la RFI că ”acel pact de coabitare, într-o ţară în care preşedintele s-ar fi comportat ca un arbitru şi nu ca un om implicat 100% din punct de vedere politic, ar fi fost util. Într-o ţară precum România în care preşedintele Traian Băsescu nu a fost neutru din punct de vedere politic, acest pact de coabitare are câteva aspecte pozitive şi multe aspecte dubitative. M-aş îndoi că acest pact de coabitare este respectat de una din părţi în proporţie de 100%. Însă pentru imaginea României la Bruxelles este pozitiv. Pentru România este mai degrabă inutil”.

Iinstituţiile au funcţionat şi înainte de pactul acesta şi după pact. Nu ştiu în ce măsură există nişte schimbări atât de importante, încât să fi fost nevoie de semnarea unui pact. Cred că dintr-un instinct politic, reprezentanţii autorităţilor şi reprezentanţii instituţiilor fundamentale ale statului trebuiau să acţioneze ca atare, fără să fi fost nevoie de un pact de neagresiune, i-aş spune eu, nu de colaborare, de neagresiune, mai degrabă”, a mai spus el.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: