BASESCU CEL GROAZNIC ESTE SARIT DE PE FIX,DUPA BOGDAN CHIREAC O INTRAT IN COLIMATOR SI SORIN MINEA,LA EMISIUNEA LAUREI CHIREAC DE LA GHITA TV!

27 apr.

Traian Băsescu a intervenit vineri, la scurt timp după încheierea conferinței sale de presă, în emisiunea Laurei Chiriac de la România Tv, pentru a contrazice doi dintre invitații moderatoarei, Bogdan Chirieac și Sorin Minea. Acestuia din urmă nu i s-a adresat pe nume, spunându-i ”domnul de la Agricultură”, fapt ce l-a enervat pe președintele Romalimenta.

basescu-si-minea-rtv-310x173

Rugat de Minea să i se adreseze pe nume, și nu peiorativ, prin supranumiri, președintele a înlocuit expresia ”domnul de la agricultură” cu ”domnul care dă din mâini”.

”Constat că sunt câțiva domni, unul, foarte furios că România s-a reechilibrat. Altul, care încearcă să ironizeze ce s-a intamplat din 2010 până acum, omul care se ocupă de agrigultură. (Sorin Minea, care de fapt se ocupă cu industria alimentară – n.r)”, a spus președintele.

La pledoaria șefului statului, Minea a reacționat: ”Sunteți penibil, d-le președinte!”

Spre sfârșitul intervenției în direct a președintelui, conflictul s-a reluat, după ce Băsescu i-a spus din nou lui Minea ”dl de la Agricultură”. ”Nu-s de la Agricultură, vă rog eu frumos, faceți un efort. Puteți să-mi spuneți dl. de la industria alimentară. O să vă spun și eu dl de la Președinție”, a replicat președintele Romalimenta.

”Eu sunt cel mai important domn de la președinție”, a încheiat șeful statului.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: