LIDERUL UKIP,NIGEL FARAGE,ESTE LA ORA ACTUALA CEL MAI CURTAT POLITICIAN DE MASS MEDIA BRITANICA!

7 mai

Liderul UKIP (UK Independence Party), Nigel Farage, este la ora actuală cel mai curtat politician de către mass media britanică, după ce partidul său a obținut la alegerile locale din 2 martie 147 de mandate de consilieri, față de doar opt obținute în scrutinul precedent. Nigel Farage este cel care, în luna martie, declara în Parlamentul European, că României şi Bulgariei, “două țări chinuite de corupție și crimă organizată”, nu ar fi trebuit să li se permită aderarea în UE.

nigel_farage

Potrivit contributors.ro, rezultatele excelente obținute de partidul lui Nigel Farag în alegerile locale au produs îngrijorare în rândul celor trei mari partide britanice, dar în special în rândul Conservatorilor, de unde au plecat cei mai mulți către partidul eurosceptic UKIP.

În alegerile pentru 34 de consilii de comitat (echivalentul județului) din Anglia, UKIP s-a situat pe locul al treilea cu 22% din voturi, după Partidul Laburist (29%) și Partidul Conservator (26%) și înaintea Partidului Liberal Democrat (13%).

UKIP, fondat acum exact 20 de ani, este un partid eurosceptic, care până acum era identificat printr-o singură politică – militarea pentru retragerea Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Până la scrutinul local, conducerea Partidului Conservator minimiza impactul UKIP. În noiembrie anul trecut, premierul David Cameron califica UKIP ca fiind un partid plin de “țăcăniți, săriți de pe fix și rasiști ascunși”, iar Kenneth Clarke, până nu demult ministru al justiției, spunea, recent, că UKIP este “un partid de clowni”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: