BILANTUL DUPA PRIMUL AN DE GUVERNARE USL:”MULTUMITOR!”

8 mai

Co-președintele USL, Crin Antonescu, a răspuns marți unei întrebări în legătură cu scurgerea unui an de când USL a preluat guvernarea de la PDL, susținând că rezultatul este unul “mulțumitor”, deși mai sunt așteptate și alte realizări.

1333787749liderii USL 2

Întrebat marți de jurnaliștii prezenți la sediul USL cum ar caracteriza perioada de un an scursă de la momentul învestirii primului Cabinet condus de Victor Ponta, Crin Antonescu a răspuns:. „Un om normal și cu minimă exigență are întotdeauna și lucruri nu neapărat de reproșat, dar lucruri pe care le așteaptă de la un Guvern și care încă nu s-au petrecut, care urmează să se petreacă”, a răspuns liderul liberalilor, Crin Antonescu, citează ampress.ro.

În momentul în care se pregătea să-și continue declarația, la sediul USL a apărut și premierul Victor Ponta, pe care liderul liberal l-a luat drept „martor”.

„Noi înșine, în frunte cu primul ministru – uite, că e martor – suntem exigenți cu acțiunea guvernamentală. Bilanțul acestui an de guvernare este unul mulțumitor”, a continuat Crin Antonescu, la care Victor Ponta s-a simțit dator să spună: „Mulțumesc pentru asta!”.

“USL, după un an de guvernare, marchează la capitolul reușite și o prestație guvernamentală care, în esență, după cum arată toate sondajele, a răspuns așteptărilor pe care și le-au pus în noi și în guvernul nostru cei care ne-au dat acest vot. Acest lucru a fost posibil tocmai pentru că USL a acționat unitar și consecvent”, a declarat Crin Antonescu, în cadrul conferinței de presă care a urmat.

Premierul Victor Ponta, de asemenea, prezent la conferință, a declarat: ”Nu este acum sau aici momentul să facem vreun bilanț. Bilanțul se face la sfârșitul unui mandat, sper ca această încheiere să fie în 2016. Am vrut să apreciez, astăzi, faptul că am reușit câteva lucruri importante, dar ar fi exagerat să spun că totul a fost bine. Cred că linia de mijloc este cea mai rațională și acceptabilă”, a spus Victor Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: