PENALUL TRAIAN BASESCU DUPA CE A TRECUT CU BULDOZERUL PESTE ROMANIA TIMP DE NOUA ANI DE ZILE,ATACA GUVERNAREA USL!

9 mai

Traian Băsescu, preşedintele jucător în spatele căruia s-au ascuns nenumărate personaje suspectate de corupţie în ultimii ani, afirmă, într-un interviu pentru caleauropeana.ro, că România nu are nevoie de un preşedinte care să facă „să se aştearnă liniştea” în viaţa politică şi a instituţiilor statului, pe motiv că „furturile şi ilegalităţile se fac în linişte deplină”.

387569_217149881757880_2062220984_n

„România nu are nevoie de un preşedinte care să facă «să se aştearnă liniştea» în viaţa politică şi a instituţiilor statului. România are partide şi instituţii încă prea departe de a fi perfecte, ceea ce face
 obligatorii intervenţiile publice ale preşedintelui ţării ca element de presiune pentru corectarea lucrurilor. Este, însă, foarte adevărat că populaţia are nevoie să vadă instituţiile statului lucrând împreună pentru atingerea obiectivelor naţionale şi atunci preşedintele trebuie trebuie să găsească o cale de mijloc, dar acest lucru nu ţine numai de el, ci şi de Guvern, de Parlament şi de CSM. (…)Până la urmă eventualele poziţii publice ale preşedintelui legat de funcţionarea unor instituţii sunt o obligaţie a acestuia, iar cele semnalate trebuie corectate şi nu există motive să genereze necolaborarea între instituţii. Şi, hai să fim corecţi până la capăt: cei care, într-o ţară ca România, vor o linişte totală, trebuie să ştie că toate furturile, toate ilegalităţile se fac în linişte, în linişte deplină”,”, a declarat Băsescu, pentru sursa citată.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: