MINISTRUL GERMAN AL MUNCII URSULA VON DER LEVEN,CALIFICA POZITIV VENIREA MASIVA A MUNCITORILOR ROMANI SI BULGARI IN GERMANIA!

13 mai

Declaraţie surprinzătoare privind imigranţii români şi bulgari

1368420314ministru

Ministrul german al muncii, Ursula von der Leyen, califică pozitiv venirea masivă a muncitorilor români şi bulgari în ţara sa.

Într-un interviu acordat publicaţiei Bild am Sonntag, oficialul german este favorabil venirii românilor şi bulgarilor, afirmând că ţara sa are câştigat de urma imigranţilor români şi bulgari, anunţa duminică portalul Finanznachrichten.de

Pozia sa est cel puţin surprinzătoare ţinând cont de faptul că voci din cadrul uniunii conservatoare, la putere în Germania, CDU-CSU, s-au arătat împotriva migraţie sărăciei din România şi Bulgaria.

„Dacă tragem linia, rezultă că noi avem de câştigat de urma venirii românilor şi bulgarilor”, a spus oficialul german

„Aproximativ 100.000 de români şi bulgari sunt acum înregistraţi ca şomeri, şi aproximativ 120.000 de migranţi din aceste ţări sunt înregistraţi în calitate de angajaţi, contribuabili la sistemul de asigurări sociale”, a precizat ea.

Întrebată de dimensiunile problemei suscitate imigranţii din România şi Bulgaria, minisrul a arătat că de fapt „numărul şomerilor români şi bulgari este mai mic decât al celorlalţi străini”.

În ceea ce priveşte situaţia generală a şomajului în Germania, ministrul german al muncii este optimist:

„Suntem deja campionii Europei în ceea ce priveşte ocuparea forţei de muncă tinere şi vicecampioni la grupul de vârstă al persoanelor peste 55 de ani. Numai Suedia ne depăşeşte. Şi vrem să o depăşim, astfel ca în următorii cinci ani, angajarea persoanelor mai în vârstă să crească de la 61% la 75,3%”, a mai conchis oficialul german.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: