MINISTRUL MUNCII ,MARIANA CAMPEANU DESPRE CONCLUZIILE UL MUNCII ,MARIANA CAMPEANU DESPRE CONCLUZIILE UL MUNCII ,MARIANA CAMPEANU DESPRE CONCLUZIILE SI MASURILE DISPUSE IN URMA CONTROLULUI LA DGASPC PRAHOVA!

17 mai

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a prezentat concluziile şi măsurile dispuse în urma controlului efectuat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Prahova.

250px-Mariana_Câmpeanu

Controlul survine după ce au fost semnalate mai multe neregulile, persoane cu handicat fiind puse pe drumuri pentru a fi evualuate de Comisia de Asistenţă Socială din Prahova.

„Asaltul care a fost pe toată media cu foarte multe cazuri descoperite şi prezentate m-a făcut să mă gândesc cu mai multă atenţie la amploarea acestui fenomen”, a spus ministrul, într-o conferinţă de presă, la sediul ministerului.

„Aceste persoane cu dizabilităţi au fost privite, inclusiv de mass-media, ca nişte persoane care împovărează bugetul şi mai ales persoanele active”, a mai spus Mariana Câmpeanu.

Principalele declaraţii ale ministrului muncii:

Au fost cazuri chiar mai grave decât cele pe care le-aţi prezentat dumneavoastră.

-Au fost oameni aduşi pe targă la comisii.

-Legile în general prevăd instrumentele necesare pentru a putea să venim în ajutorul acestor persoane, numai că nu întotdeauna ele se aplică.

-Sunt aproape 700.000 de persoane cu handicap, adulte. Dintre aceste, avem 234.000 de persoane cu handicap grav. Mi se pare o cifră foarte mare şi dacă aceste sute de mii de oameni sunt purtaţi pe drumuri este o adevărată crimă.

-Nu m-am oprit la Prahova. Am demarat un control la toate direcţiile din ţară. În momentul în care voi primi toate rapoartele, o să fac o informare.

-Din necunoaştere, din indolenţă, nu ştiu care a fost motivul care ne-a mirat foarte mult. Reevaluările(cele făcute la Prahova) se făceau invers.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: