REACTIE DURA A SENIORULUI LIBERAL MIRCEA IONESCU QUINTUS LA SANTAJUL LUI PONTA IMPOTRIVA LIBERALILOR:”SA NU NE SPUNA CE SA FACEM!”

17 mai

„Îmi e foarte drag domnul prim-ministru, e şi mult mai tânăr decât mine. Eu îi înţeleg supărarea, dar nici nu poate să spună ce trebuie să facem noi într-o asemenea situaţie. O reacţie mai categorică şi mai uselistă decât a domnului preşedinte Antonescu nu văd ce putea să fie”.

invitatul-diminetii-mircea-ionescu-quintus

„Dacă e vorba de cea mai mare criză din USL, înseamnă că până acum n-am avut crize! Sigur că este un moment neplăcut când un membru al partidului nostru, care a devenit prea repede parlamentar, înainte de a se obişnui cu atitudinile şi cu poziţiile în partidul nostru şi care se pare că a rămas încă ziarist şi nu orice fel de ziarist, el a fost ziarist patron, adică îşi permitea să ia orice fel de atitudine, fără să întrebe mai sus. Or de data aceasta, domnul Roşca a avut o atitudine ziaristică, ceea ce nu este permis într-un partid, chiar dacă nu e foarte disciplinat, cum e partidul nostru, de aceea şi suntem liberali şi şi-a îngăduit o atitudine de natură să deranjeze”.

Vor ceda liberalii şantajului lui Victor Ponta în cazul Sorin Roşca Stănescu debarasându-se de parlamentarul PNL? Vor realiza liberalii că dacă îi dau satisfacţie lui Ponta nu fac decât să dechidă o cutie a Pandorei, fiind nevoiţi pe viitor să se confrunte şi cu alte şantaje din partea liderului PSD care se poartă şi acţionează la fel ca şi coabitantul său Traian Băsescu? Au realizat liberalii că Roşca Stănescu ar putea fi doar un pretext pentru Victor Ponta care vrea ruperea USL, mânat de pesedişti şi de o parte a serviciilor secrete, totul fiind o chestiune de timp? Acestea sunt doar câteva întrebări la care liberalii au dat parţial răspunsuri. Reacţii la şantajul lui Ponta nu au întârziat însă să apară.

Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus afirmă că premierul Victor Ponta nu le poate spune liberalilor ce să facă. „Mie mi-e foarte drag domnul prim-ministru, e şi mult mai tânăr decât mine. Eu îi înţeleg supărarea, dar nici nu poate domnul prim-ministru şi preşedinte al PSD să spună ce trebuie să facem noi într-o asemenea situaţie. O reacţie mai categorică şi mai uselistă decât a domnului preşedinte Antonescu nu văd ce putea să fie”, a declarat seniorul liberal la RFI.

Şi în ce priveşte afirmaţia lui Ponta care a vorbit de cea mai mare criză a USL în cazul Roşca Stănescu, Mircea Ionescu Quintus are altă părere: „Dacă e vorba de cea mai mare criză din USL, înseamnă că până acum n-am avut crize! Sigur că este un moment neplăcut când un membru al partidului nostru, care a devenit prea repede parlamentar, înainte de a se obişnui cu atitudinile şi cu poziţiile în partidul nostru şi care se pare că a rămas încă ziarist şi nu orice fel de ziarist, el a fost ziarist patron, adică îşi permitea să ia orice fel de atitudine, fără să întrebe mai sus. Or de data aceasta, domnul Roşca a avut o atitudine ziaristică, ceea ce nu este permis într-un partid, chiar dacă nu e foarte disciplinat, cum e partidul nostru, de aceea şi suntem liberali şi şi-a îngăduit o atitudine de natură să deranjeze”.

Mircea Ionescu Quintus are şi avertismente pentru Sorin Roşca Stănescu: „Dacă între timp, domnul Roşca Stănescu nu-şi revine şi nu dă explicaţiile care eventual să mulţumească pe partenerii noştri, noi avem toate mijloacele să-l sancţionăm, până la excluderea din partid, pentru că excluderea este sancţiunea disciplinară cea mai gravă, noi putem lua şi alte măsuri, dacă dânsul nu-şi repară această greşeală”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: