ROBERTA SE MARITA ,E NUNTA CU FARCA,E NUNTA IN CARTIER,IAR NASII DE CUNUNIE SUNT TRAIAN SI MARIA BASESCU!

19 mai

Au mai ramas doar sase saptamani pana cand Roberta Anastase, ploiesteanca ajunsa pe treapta cea mai inalta a ierarhiei functiilor in statul roman, va deveni Roberta Farca. Asta pentru ca, pe 30 iunie, Roberta Anastase isi va oficializa legatura de peste 15 ani vechime, cu bucuresteanul Victor Farca.

2c7b41bb01e41a71c6819a2baa9de54b_XL

Nunta dintre Roberta Anastase si Victor Farca va avea loc pe 30 iunie, la Palatul Stirbey, o locatie de lux de pe harta locurilor in care poti avea o nunta de lux. Meniul pleaca de la 45 de euro de persoana, in care sunt incluse meniul, tortul, parcarea pazita si accesul la parc, plus un wedding planner specializat, care iti poate sugera cei mai buni furnizori de servicii conexe de la rochii de mireasa pana la artisti si trupe. La Palatul Stirbei au mai facut nunta Gabriela Firea, Madalin Ionescu, Hristu Chiacu, Cristi Chivu, Cristina Spatar, Agata Blaga, Mihai Petre, Alina Sorescu.
Roberta Anastase are 37 de ani si a devenit cunoscuta sub postura de Miss, apoi de politician al PD, respectiv PDL. A fost catalogata ca fiind una din „femeile lui Basescu”, dar niciodata nu s-a sugerta vreo legatura nepotrivit intre ea si actualul presedinte al Romaniei. Victor Farca, misteriosul iubit al Robertei Anastase, este genul de barbat pe care si barbatii, si femeile, il cztalogheaza imediat ca fiind un „baiat bun”. Inalt, blond, cu ochi albastri, mai degraba slab decat bine facut, Victor a fost alaturi de Roberta in toate momentele dificile din cariera acesteia, cat si in toate campaniile electorale. Inginer ca pregatire, om de afaceri de circa 10 ani, Victor Farca are businessul principal in productia de mobilier din fier forjat. Nascut pe 6 ianuarie 1977. Absolvent de Politehnica. Are un frate, Bogdan, care lucreaza la IBM Romania, casatorit cu o profesoara universitara din Capitala. Victor o duce bine, si, periodic, ii face Robertei daruri costisitoare. Ultimul: un inel Chopard Happy Diamonds. Conduce un Infiny, spre deosebire de Roberta, care are „doar”un BMW X3. Cei doi isi construiesc o casa in „comuna smecherilor”, Mogosoaia.

La sfârşitul lui 2011, Roberta Anastase anunţa, într-o emisiune televizată, că în 2012, se va căsători cu un om de afaceri cu care are o relaţie de peste 13 ani, pe nume Victor. „În momentele grele l-am simţit alături, faptul că este sufletist şi bun m-a cucerit”, afirma aceasta. Anul 2012 n-a fost insa, atat de bun, pe cat credea Roberta. PDL, partidul din care face parte a fost dat jos de la guvernare, Roberta Anastase a fost debarcată de la şefia Camerei Deputaţilor şi abia a reusit sa obtina un nou mandat de parlamentar de Ploiești la redistribuire.
Nasul perechii Anastase-Farca va fi, potrivit surselor ploiesteanca.ro, chiar presedintele Romaniei, Traian Basescu. Relatiile dintre Basescu si Anastase s-au sudat foarte bine, inca de cand Roberta a intrat in PD, acum 15 ani. De cand este presedintele Romaniei, Traian Basescu a fost doar nas de botez, pentru Carol, fiul printului Paul de Romania.

Momentan, invitatiile la nunta nu sunt gata, dar Roberta a inceput deja sa-si anunte prietenii, sa nu-si faca alt program pe 30 iunie.

Desi au o avere indestulatoare, Roberta si Victor vor primi 200 de euro la nunta, de la statul roman. Potrivit legii, statul acorda un sprijin financiar de 200 de euro la constituirea familiei in care fiecare dintre soti se afla la prima casatorie si au domiciliul sau resedinta (viza de flotant) in Romania, indiferent de cetatenia sotilor. Sprijinul financiar la constituirea familiei se acorda pe baza de cerere, prin completarea formularului tip si a unor declaratii pe proprie raspundere date de ambii soti ca se afla la prima casatorie. Cererea se depune in termen de pana la 30 de zile – de la data incheierii casatoriei (pentru casatoriile incheiate la Serviciile de stare civila din tara) – de la data transcrierii in registrele de stare civila romane (pentru casatoriile incheiate in strainatate, in conditiile legii). Dreptul nu se acorda daca pana la data platii a intervenit desfacerea, desfiintarea sau incetarea casatoriei. Dreptul la sprijinul financiar se stabileste prin dispozitia primarului. Suma de 200 EU (echivalenta in lei) se acorda familiei in termen de 30 de zile de la data emiterii dispozitiei scrise a primarului si se calculeaza la cursul de schimb valutar al B.N.R. din ziua lucratoare precedenta emiterii dispozitiei. Sprijinul financiar nu se impoziteaza, nu se ia in considerare la stabilirea altor drepturi si obligatii. Fondurile necesare se suporta din transferurile de la bugetul de stat catre bugetele locale.

2 răspunsuri to “ROBERTA SE MARITA ,E NUNTA CU FARCA,E NUNTA IN CARTIER,IAR NASII DE CUNUNIE SUNT TRAIAN SI MARIA BASESCU!”

  1. Lucian Bureriu 19 mai 2013 la 3:52 pm #

    Flaminia, asta nu e nava care-l are căpitan și acuma pe Traian Băsescu?

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: