SARSAILA BASESCU LE RASPUNDE AFIRMATIV PUPINCURISTILOR SAI DE PE FB CU NASHU IN SUFLET CA SE VA INTILNI JOI CU EI!

5 iun.

Traian Băsescu a răspuns afirmativ invitației lansată pe pagina de socializare “Alături de Președintele Nostru”, pentru o întâlnire cu fanii săi de pe Facebook.

cele-mai-sinistre-minciuni-ale-pre-edintelui-traian-basescu-175990

“Dragi prieteni. Avem confirmarea din partea Preşedintelui pentru întâlnirea cu susţinătorii acestei pagini. Dânsul a fost de acord să ne întâlnim joi, orele 17:00. Locaţia o să o dezvălui mai târziu”, a apărut scris, marți, pe aceași pagină.

În continuare, se prezintă condiția care trebuie îndeplinită de cei care doresc să se întâlnească cu președintele Traian Băsescu, pentru a discuta despre rolul Internetului și al social media în comunicarea directă și nemijlocită.

“Pentru că numărul de locuri este limitat, selecţia se face pe baza răspunsului la întrebarea “Spuneţi, pe scurt, argumentele pentru care credeţi că social media a schimbat modul de comunicare online cu personalităţile publice şi cu lumea politică. Credeţi că social media este benefică în democraţie? Aşteptăm răspunsurile la adresa de e-mail: politica_online@yahoo.com”, se arată în mesaj.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.