FOSTUL PREMIER VICTOR CIORBEA A PROPUS IN NUME PERSONAL CUPLAREA REFERENDUMULUI NATIONAL PENTRU APROBAREA CONSTITUTIEI REVIZUITE CU UN REFERENDUM NATIONAL PENTRU DEMITEREA LUI BASESCU!

30 iun.

Fostul premier Victor Ciorbea a prezentat o solutie originala pentru ca Referendumul pentru aprobarea noii Constitutii a Romaniei revizuita sa aiba sorti de izbanda in contextul ultimei decizii a CCR cu privire la Legea Refrendumului.

1319709269se-teme-basescu-de-diaconescu-si-ciorbea-34396

Ciorbea a propus in nume personal cuplarea referendumului national pentru aprobarea Constitutiei revizuite cu un Referendum national pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. „In acest caz nu ar mai fi nevoie sa mai asteptam inca un an pentru ca pragul la referendum sa scada de la 50% la 30%. Eu cred ca oamenii s-ar prezenta la vot pentru demiterea lui Basescu inca o data”, a spus senatorul PNL.

Curtea Constitutionala a decis ca Legea Referendumului este constitutionala, dar ea poate intra in vigoare doar la un an de la publicarea in Monitorul Oficial. Legea prevede scaderea pragului la referendumuri de la 50%+1 la 30%+1 din totalul celor cu drept de vot.

Victor Ciorbea a facut declaratia in cadrul Emisiunii Q&A de la Antena 3.

2 răspunsuri sa “FOSTUL PREMIER VICTOR CIORBEA A PROPUS IN NUME PERSONAL CUPLAREA REFERENDUMULUI NATIONAL PENTRU APROBAREA CONSTITUTIEI REVIZUITE CU UN REFERENDUM NATIONAL PENTRU DEMITEREA LUI BASESCU!”

  1. Marta Nae 30 iunie 2013 la 12:47 pm #

    Iar vor sa ne pacaleasca cu : Jos Basescu ?

    Daca USL crede ca ne mai păcălește in nou doar ca sa poată face ei Cvorum la Regionalizarea pe baza anti-basiștilor ca la parlamentare – se inșeala amarnic.

    Ponta si Cătălin Ivan ne chemau in decembrie 2012 cu sloganul : -Ajutati-ne sa scăpam de Băsescu ! dupa care au dat-o in coabitare de parca nu ar fi știut ponta ce vrea dinainte .

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: