PREMIERUL PONTA ,BOCUL LUI BASESCU NU VEDE ATACUL DUR AL ACESTUIA IMPOTRIVA”GASTII USL”SI COABITEAZA MAI DEPARTE!

1 iul.

Premierul Victor Ponta a fost întrebat duminică seară la TVR cum comentează declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu care a apreciat că propunerile de modificare a Legii fundamentale de către USL reprezintă „Constituţia unei găşti”, care „uită ce a păţit Adrian Năstase care şi el şi-a făcut o Constituţie pentru el”.

1017628_648225811873764_958269278_n

Ponta „nu vede” nici de această dată atacul dur al lui Băsescu.

„Recunosc că în ultimul timp îmi pierd foarte puţin din energie şi din timp cu declaraţiile domnului preşedinte şi cred că fac bine, cred că fac foarte bine. Nu dau foarte multă atenţie unor astfel de declaraţii schimbătoare şi lipsite de substanţă. Dacă vorbim însă de direcţia în care România a pornit din punct de vedere european – totuşi în 2004 am intrat în NATO, am încheiat negocierile cu UE, am avut cele mai mari rate de creştere şi după aceea, Guvernul Tăriceanu a ţinut aceste rate de creştere. Da, aş vrea să mergem în acea direcţie”, a spus Ponta într-un interviu acordat pentru TVR.

Traian Băsescu i-a atacat dur sâmbătă pe liderii USL şi Constituţia lor revizuită, arătându-le chiar uşa puşcăriei.

„Eu nu îl amân (referendumul – nr.), eu îi urmăresc, da? Îi urmăresc cu referendumul. Funcţie de decizia lor, semnez şi eu decretul. Asta am spus de la bun început, că aştept două lucruri: să văd cum iese Legea referendumului, şi sunt convins că mult mai uşor trece referendumul meu cu 50% decât Constituţia lor, pentru că asta nu e Constituţia României, e Constituţia unei găşti, a unei găşti, a unui grup. Ca să fi fost o Constituţie pentru români, trebuia dezbătută public, trebuia să ia observaţii de la cetăţeni. E o gaşcă de politicieni care s-au hotărât să-şi facă o Constituţie pentru ei, considerând că-s veşnici, şi uită ce a păţit Adrian Năstase, care şi el şi-a făcut o Constituţie pentru el. Cel mai bine este să faci o Constituţie pentru popor. Şi de asta eu stau cu referendumul funcţie de reacţiile lor”, a declarat Băsescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: