PONTA PE URMELE LUI BASESCU:SLUGARNIC CA SA ACOPERE JAFUL JUPANULUI DE LA COTROCENI CAND ERA MINISTRU AL TRANSPORTURILOR SI AL CUMNATULUI ACESTUIA NICOLAESCU(VARUL MARIEI BASESCU),IL VA INLOCUI PE MINISTRUL LIBERAL FENECHIU!

2 iul.

Premierul Victor Ponta ia în calcul varianta asigurării interimatului la Ministerul Tranporturilor în cazul în care ministrul Relu Fenechiu va fi condamnat la termenul din 4 iulie.

1017628_648225811873764_958269278_n

Cu toate acestea, premierul afirmă că îşi doreşte ca această perioadă să fie „cât mai scurtă” şi ar regreta dacă Fenechiu va fi înlocuit.

“Nu exclud această variantă, dar recunosc că mi-aş dori să avem un interimat cât mai scurt, nu doar la Transporturi, la orice alt minister. Dar vreau să spun totuşi, pentru că aşa mi se pare normal şi corect, dincolo de controversele din presă, Relu Fenechiu a fost şi este un ministru foarte eficient şi asta este important pentru mine. A deblocat programul de transporturi, a îndeplinit procedura la CFR-Marfă… Deci este un ministru eficient”, a spus Ponta, luni seară, la o emisiune TV.

Primul ministru a mai precizat că ar regreta dacă ar fi nevoit să îl înlocuiască pe Fenechiu.

“Dacă va fi condamnat şi evident va trebui să plece din funcţie, da aş regreta, pentru că prefer să lucrez cu oameni eficienţi chiar dacă sunt mai criticaţi de presă. (…) Da, mi-ar părea rău să plece din Guvern”, a afirmat Ponta.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: