VA FI UASCERISTUL CRISTIAN PREDA ,ACTUALMENTE „CARTITA BASISTA”DIN PD-L EXCLUS SAMBATA DE CNC DIN PARTID?!

2 iul.

Cristian Preda, invitat la CNC al PDL de sâmbata în care se voteaza suspendarea sa din partid.

cristian-preda4

Europarlamentarul Cristian Preda anunta ca a fost invitat la sedinta CNC al PDL care va avea loc sâmbata si în care va fi votata propunerea BPN de suspendare a sa din partid pentru sase luni, eurodeputatul precizând ca va merge la reuniune pentru a uza de dreptul sau la aparare.

„Luni, 1 iulie, am primit din partea lui Gheorghe Flutur invitatia de a participa la reuniunea CNC al PDL, care va discuta sâmbata, 6 iulie a.c., propunerea BPN de a fi suspendat pentru sase luni din partid. Asa cum am mai spus, voi uza de dreptul meu la aparare”, scrie Preda pe blogul sau.

El considera ca este „profund nedrept” sa fie sanctionat pentru declaratiile pe care le-a facut dupa ce nu a mai fost prim-vicepresedinte al PDL.

BPN al PDL a decis, în 3 iunie, sa propuna CNC suspendarea lui Cristian Preda din partid pentru o perioada de sase luni. Preda a participat la acea sedinta a BPN, desi nu a fost invitat.

Cristian Preda a catalogat drept „nedreapta” decizia BPN al PDL în cazul sau si a precizat ca ia în considerare posibilitatea de a o contesta.

„Reprosurile care mi-au fost adresate au fost foarte diverse: de la ideea ca, atunci când am fost prim-vicepresedinte, nu am fost solidar cu PDL, pâna la reprosul ca mi-am declarat public tristetea pentru retrogradarea Rapidului, s-a spus aproape tot ceea ce poate concepe o minte omeneasca. Blogul acesta a fost aspru criticat. Nu-l voi schimba”, mai scria Preda la acea data pe blogul sau.

Conform unui anunt de presa al PDL, vineri, 5 iulie, va avea loc sedinta Colegiului Director al partidului, care va fi urmata sâmbata de reuniunea Consiliului National de Coordonare (CNC).

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: