GRUPURILE PARLAMENTARE ALE PD-L DE FRICA SA NU PIARDA ELECTORATUL BASARABEAN,I-O TRIMIS MINISTRULUI DE EXTERNE TITUS CORLATEAN,O SCRISORICA IN CARE SOLICITA ELIMINAREA GARANTIEI DE 500 DE EUROI NECESARA PENTRU OBTINEREA VIZEI DE INTRARE IN ROMANIA!

3 iul.

Grupurile parlamentare ale PDL i-au trimis ministrului de Externe, Titus Corlățean, o scrisoare în care solicită eliminarea garanției de 500 de euro necesară pentru obținerea vizei de intrare în România de către cetățenii din Republica Moldova.

137284125203110473231_solicitare-pdl

În scrisoarea semnată de 20 de deputați și 10 senatori ai PDL, ministrului de Externe i se mai cere reducerea taxelor consulare în procesul de redobândire a cetățeniei române de către basarabeni.

„Considerăm că efortul diplomatic pe care îl întreprinde România pentru susţinerea Republicii Moldova în procesul de integrare europeană trebuie completat cu măsuri concrete în sprijinul cetăţenilor Republicii Moldova, menite a consolida şi a aprofunda relaţia bilaterală dntre cele două state”, se arată în solicitarea parlamentarilor PDL.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: