COMUNICAT DE PRESA-SENATOR SORIN ILIESIU(PNL): INTERPELARE CATRE PUCISTUL TRAIAN BASESCU-DEMISIONATI!I

5 iul.

Comunicat de presă – Senator Sorin Ilieşiu (PNL)

sorin-iliesiu-310x188

Vineri, 05 Iulie 2013 10:22

Sorin Ilieşiu, senator PNL de Sibiu: INTERPELARE

către dl Traian Băsescu – preşedintele României (?)

– 5 Iulie 2013 –

Domnule Traian Băsescu,

Conform declaraţiei de ieri a primului ministru al României, domnul Victor Ponta, făcută pe baza rezultatelor oficiale ale ultimului recensământ, aţi fost demis de cetăţenii României la referendumul din vara anului trecut. Chiar dacă atunci le-aţi cerut acestora să nu-şi onoreze datoria democratică de a vota, peste 50% dintre cetăţeni s-au prezentat la referendum şi aproape 90% dintre ei au votat pentru demiterea dvs din funcţia de preşedinte al României.

Aţi uzurpat aşadar calitatea de preşedinte al României călcând în picioare voinţa a aproape 90% dintre cetăţeni, invocând lipsa la limită a cvorumului de 50%. Ieri s-a demonstrat că de fapt a fost cvorum aşa cum a spus şi primul ministru al României dând dovadă de respect faţă de adevăr, nu de ‘iresponsabilitate’ aşa cum l-aţi etichetat cu tupeul dvs nemărginit pe care l-aţi preschimbat în politică de stat.

Prin revenirea dvs în fruntea României în vara anului trecut, împotriva voinţei covârşitoare a cetăţenilor, aţi dat o nimicitoare lovitură de stat democraţiei şi principiilor statului de drept, doar pentru a amâna redeschiderea dosarelor dvs de corupţie.

Conform dicţionarului, prin democraţie se înţelege ‘forma de organizare şi de conducere a unei societăţi în care poporul îşi exercită (direct sau indirect) puterea’.

Nu trăim în democraţie, domnule Băsescu, poporul român nu îşi exercită nici puterea şi nici voinţa pentru că i-aţi călcat-o în picioare odată cu principiile statului de drept.

Demisionaţi imediat, dacă mai aveţi vreo urmă de demnitate şi puneţi punct spectacolului antidemocratic şi abject la care ne obligaţi să asistăm!

5 Iulie 2013

Sorin Ilieşiu – senator PNL de Sibiu

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: