TRAIAN BASESCU IN BAZA pACTULUI DE COABITARE”ESTE GATA SA DEVINA PREMIER IN LOCUL BOCULUI PONTA!

5 iul.

După ani buni în care a fost acuzat că l-a folosit pe Emil Boc pe post de marionetă și a tras sforile în Executiv, Traian Băsescu a recunoscut aseară indirect că așa au stat lucrurile. Deranjat de comentariul premierului Victor Ponta care a spus că preocuparea pentru strategii agricole „înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru”, Băsescu a spus că el nu are nevoie să se pregătească, este deja pregătit.

11140814383193937

Traian Băsescu a declarat joi seara, la Digi24, că nu se pregătește pentru funcția de premier. „Să vă răspund cu o glumă: Nu am nevoie să mă pregătesc, sunt pregătit”, a spus președintele.

„Premierul a spus o răutate. El știe că sunt mult mai bun ca premier decât el, el mai are nevoie de ani să ajungă un premier măcar acceptabil. Mai are mult de lucru. Aș vrea să treacă de statutul de agent constatator. El constată că sunt salarii uriașe la unii bugetari. Nu s-a întâmplat nimic. Și sergentul din stradă constată când treci pe roșu”, a mai spus șeful statului despre Victor Ponta.

Faptul că preşedintele Traian Băsescu s-a apucat de strategii agricole înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru, deoarece Preşedinţia nu are nicio legătură cu agricultura, a declarat premierul Victor Ponta, precizând că se referă “în glumă” la ideea ca Băsescu să devină premier. “Dacă pot să glumesc, dacă domnul preşedinte Băsescu s-a apucat de strategii agricole înseamnă că se pregăteşte pentru funcţia de prim-ministru, că nu are nicio legătură Preşedinţia cu agricultura”, a spus Ponta la Antena 3.

Răspunsul a venit în contextul în care moderatorul comenta faptul că şeful Guvernului efectuează un turneu asiatic în care caută investitori, iar preşedintele Traian Băsescu “s-a apucat să facă strategii agricole“.

Ponta a precizat că nu vede posibilă o astfel de “rocadă”, în care Băsescu să fie prim-ministru, iar el să devină preşedinte, subliniând că îl susţine pe președintele Senatului, Crin Antonescu, pentru fotoliul de la Cotroceni.

2 răspunsuri to “TRAIAN BASESCU IN BAZA pACTULUI DE COABITARE”ESTE GATA SA DEVINA PREMIER IN LOCUL BOCULUI PONTA!”

  1. Lucian Bureriu 5 iulie 2013 la 5:08 pm #

    Băsescu premier? În acest caz va trebui să incităm la nesupunere civică.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: