TRAIAN BASESCU „PRIMARELE”ALIAS „NICHOLAS JORDAN ” A RETROCEDAT 66 DE CASE INTR-O SINGURA ZI,ACELEIASI PERSOANE!

9 iul.

Traian Băsescu a retrocedat 66 de case într-o singură zi, aceleiași persoane. Acest lucru s-a întâmplat în anul 2003, când actualul șef al statului ocupa funcția de primar al Capitalei.

b

Casele au fost retrocedate lui Nicholas Jordan, o persoană catalogată de oamenii care locuiesc în locuinţele respective ca fiind un impostor, scrie antena3.ro.

Nicholas Jordan, un român care a obţinut cetăţenie americană, a pretins că este fiul unui fost senator din perioada interbelică, ce ar fi deţinut toate casele donate ulterior statului român. El a devenit brusc beneficiarul uriaşei averi din apropierea centrului Capitalei.

Pe strada Şerban Vodă din Capitală se află mai multe case vechi, construite de către un fost politician din perioada interbelică, Iordache Minciulescu. Chiriaşii spun că locuiesc de zeci de ani în aceste case. Le-au primit în chirie după ce Minciulescu le-ar fi donat statului român.

Situația s-a schimbat însă radical în 2003, când la uşa lor a venit Nicholas Jordan. Acesta pretindea că e Nicolae Minciulescu, moştenitorul familiei care a deţinut casele.

Băsescu a semnat “ca primarul”

Oamenii spun că Traian Băsescu, primarul capitalei de la acea vreme, ar fi semnat retrocedările fără a i se face dovada că Nicholas Jordan era cu adevărat cine se pretindea. În pericol să fie aruncați în stradă, aceștia au cercetat documentele și au descoperit mai multe nereguli.

Mulți au făcut demersuri pentru a cumpăra casele, însă nu au reușit din cauza situaţiei încurcate a proprietăţii imobilelor.

Apărat de imunitate

S-a ajuns până la plângeri la Parchete. Una dintre deciziile instanţei arată că Nicholas Jordan nu a putut face dovada identităţii sale.

Și Traian Băsescu a fost subiectul plângerilor către Parchete. Petenţii nu au primit însă un răspuns pozitiv. I s-a dat neînceperea urmăririi penale, pe motiv că fiind preşedinte beneficiază de imunitate.

Un răspuns sa “TRAIAN BASESCU „PRIMARELE”ALIAS „NICHOLAS JORDAN ” A RETROCEDAT 66 DE CASE INTR-O SINGURA ZI,ACELEIASI PERSOANE!”

Trackbacks/Pingbacks

  1. O scrisoare deschisă către fostul director al FBI, d-l James Comey – Nicolae Minciulescu - 24 august 2017

    […] TRAIAN BASESCU „PRIMARELE”ALIAS „NICHOLAS JORDAN ” A RETROCEDAT 66 DE CASE I… […]

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: