VICEPRESEDINTELE PNL SI EURODEPUTATUL NORICA NICOLAI,ATAC DUR LA TRAIAN BASESCU:ROMANIA NU MAI ESTE STAT DE DREPT!

14 iul.

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, este de părere că România nu mai este un stat de drept.

norica-nicolai-ghimpele-630x441

Europarlamentarul PNL si-a exprimat acest punct de vedere la Antena 3, sambata seara, cand a apreciat ca Romania „se transforma intr-un stat carceral”. „Romania nu mai este un stat de drept. Ne confruntam cu un proiect care favorizeaza constrangerile drepturilor indivizilor”, a declarat Norica Nicolai.

De profesie jurist, Norica Nicolai a apreciat ca justitia din Romania este supusa presiunii publice de opt ani de zile, de cand se afla „sub zodia scandalului”. Intrebata de condamnarea primita de ministrul Relu Fenechiu, Norica Nicolai a comentat ca justitia din Romania este supusa unor presiuni nu neaparat politice, ci „din alte sfere ale societatii civile”.

„In ultimii sapte – opt ani, justitia e supusa unui anume tip de presiune publica, nu neaparat din cauza politicului, poate si din alte sfere ale societatii civile. Din anul 2004, Romania traieste sub zodia scandalului, a scandalului jenant, penibil, nejustificat”, a spus europarlamentarul, adaugand ca scandalul are o miza cu atat mai mare cu cat numele persoanei implicate in caz este public. „Toata atmosfera care incepe cu primul pas spre cercetarea penala creeaza un scandal public, mai ales cand e vorba de persoane publice. (…) Cu cat scandalul e mai mare public, cu atat se tem sa li se spuna numele. E un fenomen pe care l-au creat politicienii, niste oameni care stiu sa manipuleze”, a conchis Norica Nicolai.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.