DIVERSIUNEA „OMAR HAYSSAM”CONTINUA: ACESTA VA FI TRANSFERAT DIN CUSTODIA DIRECTIEI CERCETARI PENALE LA PENETENCIARUL RAHOVA BUCURESTI!PROBLEMA ESTE ALTA:OMAR HAYSSAM SE AFLA IN ROMANIA?!,DA SAU NU!

21 iul.

Omar Hayssam va fi transferat din custodia Direcţiei Cercetări Penale la Penitenciarul Rahova Bucureşti, acolo unde va sta într-o perioadă de carantină.

0hayssam-ghimpele-630x445

Omar Hayssam va ajunge la penitenciarul Rahova, acolo unde va sta într-o perioadă de carantină de 21 la Secţia de carantină a unităţii de detenţie, pentru a fi evaluat şi supus unei investigaţii medicale.

Ulterior se va decide dacă va rămâne acolo până când se vor da decizii definitive în toate dosarele pe care le are în instanţă sau dacă va fi transportat la un alt penitenciar.

Omar Hayssam va fi încarcerat într-un regim de maximă siguranţă pentru că cea mai grea pedeapsă a lui ajunge până la 20 de ani de închisoare. Potrivit legii, regimul de maximă siguranţă se aplică iniţial persoanelor condamnate la pedeapsa detenţiei pe viaţă şi celor condamnate la pedeapsa închisorii mai mare de 15 ani.

2 răspunsuri sa “DIVERSIUNEA „OMAR HAYSSAM”CONTINUA: ACESTA VA FI TRANSFERAT DIN CUSTODIA DIRECTIEI CERCETARI PENALE LA PENETENCIARUL RAHOVA BUCURESTI!PROBLEMA ESTE ALTA:OMAR HAYSSAM SE AFLA IN ROMANIA?!,DA SAU NU!”

  1. Lucian Bureriu 22 iulie 2013 la 8:29 am #

    Hayssam nu este in Romania.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: