DIVERSIUNE MADE BASESCU:OMAR HAYSSAM NU ESTE IN ROMANIA!

22 iul.

La trei zile de la aducerea lui Omar Hayssam în ţară, autorităţile se contrazic şi nimeni nu confirmă că l-ar avea în custodie pe sirian. Tribunalul Bucureşti îl judecă mâine într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală, iar numele teroristului este legat în continuare de cel puţin două firme din România.

hayssam_83262300

Venirea în ţară a teroristului sirian a trezit atât interesul Fiscului cât şi al celor trei jurnalişti răpiţi cu ajutorul său în Irak. Fiecare are de recuperat daune de milioane de euro. Doar că nimeni nu ştie deocamdată unde este Hayssam.

După fuga lui Hayssam din ţară, averea acestuia a fost tranferată pe numele lui Muhammad Munaf şi a unui doctor care ar avea mai multe afaceri legale in România.

De doctorul Yassin nu a mai auzit nimeni de-atunci. Iar conform informaţiilor de la instituţiile financiare, jurnaliştii ar mai avea de unde să îşi recupereze cele 6 milioane de euro acordate de instanţă.

Omar Hayssam ar trebui să fie prezentat marţi la Tribunalul Bucureşti într-un proces în care este acuzat de fals şi înşelăciune. Până atunci însă, locul în care se află teroristul rămâne un mister, după ce Administraţia Penitenciarelor a negat că l-ar avea în custodie pe sirian, iar singura informare oficială rămâne comunicatul IGPR de vineri, în care se precizează că Hayssam se află într-un centru de arest preventiv al poliţiei.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: