LA EMISIUNEA „IN GURA PRESEI”,MIRCEA BADEA A COMENTAT IN EDITIA DE DUMINICA,DESPRE CUM S-O FACUT BASESCU SEF DE COMANDO,S-O DUS CU SMARDOIALA IN SIRIA SAU PE UNDE O FI FOSTHAYSSAM SI „L-A EXTRAS!,PECUM CHUCK NORRIS!”

22 iul.

Mircea Badea a comentat, în cadrul ediţiei de duminică seară a emisiunii „În Gura Presei”, cazul lui Omar Hayssam, care a fost adus în România.

badea-propaganda-basista-nu-subzista-in-mediul-economic-din-resurse-proprii-basescu-a-bagat-in-joc-curtea-constitutionala-155390

„Am zis toţi că „să vezi, s-a făcut Băsescu şef de comando, s-a dus cu smardoiala în Siria sau pe unde o fi fost Hayssam şi l-a extras”. Aţi văzut filmele acelea tari, „Dispărut în misiune – partea a treia” cu Chuck Norris? Le-a văzut şi Băsescu p-alea. Mai mult decât atât, joacă în ele!”

“A venit premierul Victor Ponta, care nu mai știai exact cum e cu extrădarea, era, nu era, i-a spus lui un ziarist, sincer să spun n-am înțeles nimic din ce-a spus Ponta despre extrădare.

Dupaia a venit domnul Dușa, care a spus că Armata nu este implicată decât în chestii strict legale și super legale. Dupaia a venit informația că s-a dus un avion cu ajutoare în Siria. Aaaa, le-a dus âlora, pe sistemul carne, lapte, brânză, ouă, că mor ăia de foame acolo, și ni-l dați la schimb pe Hayssam”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: