PROFESORUL DOCTOR MIRCEA BEURAN DESFIINTEAZA INEPTIILE ATACURILOR LUI BASESCU IN PRIVINTA LUI HAYSSAM!

22 iul.

Profesorul doctor Mircea Beuran a răspuns atacurilor lui Traian Băsescu. Preşedintele Băsescu a spus că doctorul ar fi „fabricat” un cancer de colon care l-ar fi ajutat pe Omar Hayssam să plece din România.

06041327-220024210

Beuran: Nu am operat cancer de colon în metastază la pacientul Hayssam„Instituţia în care se găsea Hayssam a făcut două apeluri către doi profesori din Bucureşti ca să fie operat. Cei doi profesori s-au retras de la a face in penitenciar această operaţie. Era un cancer de colon drept, cu anemie, era un diabetic şi o internare la un serviciu de psihiatrie – acesta este contextul în care elementele de patologie erau puse. Cei doi colegi au refuzat să opereze în Penitenciar. Voiau la ei în clinică. A venit administraţia penitenciarelor cu o scrisoare care m-a invitat. Lângă aceasta scrisoare era şi sotia lui Hayssam care a confirmat că al treilea profesor care ar putea să-l opereze aş fi eu. Văzând că am o invitaţie oficială, nu mi-am pus problema că nu m-aş descurca. Când am intrat în sala de operaţie, deja era un careu de persoane care aveau camere de luat vedere. Mi s-a spus că este o operaţie care trebuie filmată. Niciodată nu m-am gândit că voi ajunge să vorbesc 7 ani şi jumătate despre această operaţie. M-am dus în zilele postoperatorii, l-am văzut, am pansat. L-am operat în închisoare, ca să stea acolo. Răspunderea mea este operația”, a povestit prof. dr. Mircea Beuran.

E posibil să te faci bine de cancer

„A te face bine de cancer este posibil. Stadiul în care era Hayssam la momentul operaţiei, plus îngrijirile de la Insititutul de Oncologie oferă şansa unei speranţe de viaţă de peste 5 ani în 76% dintre cazuri. Operăm la Floreasca 9500 de cazuri pe an. Eu văd problema numai medical. Din punct de vedere politic sau juridic, sunt alte structuri care trebuie să judece”, a adăugat Beuran. „Am fost șantajat de Hayssam? Să spună președintele cu ce”.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: